GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτίου: Αποκαλύφθηκε το ανάλγητο πρόσωπο της δεξιάς

«Ήλπιζα να ψηφίσουν όλα τα κόμματα, να δείξουν ομοψυχία» είπε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου αν...


«Ήλπιζα να ψηφίσουν όλα τα κόμματα, να δείξουν ομοψυχία» είπε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου αναφερόμενη στο αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας για το κοινωνικό μέρισμα

Η κ. Φωτίου μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 Fm ανέφερε ότι η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ερμηνεία: «η βιασύνη και ο πόθος του κ. Μητσοτάκη για την εξουσία πιστεύει ότι εάν τον εγκρίνουν οι δανειστές ως ικανό για την υλοποίηση των μνημονίων, θα έρθει στην εξουσία» σημείωσε η αναπληρώτρια υπουργός.

«Αυτό παίχτηκε δραματικά από την αξιωματική αντιπολίτευση, όταν ήρθε η ώρα να δείξει ο καθένας με το επώνυμο του στους δανειστές την ομοψυχία, η ΝΔ είπε εμπρός στην εξουσία» πρόσθεσε.

Επίσης, η κ. Φωτίου υπογράμμισε ότι δεν τίθεται σε κίνδυνο η διαπραγμάτευση και εκτίμησε ότι στο τέλος θα επικρατήσει η λογική από την πλευρά των δανειστών.

«Βγαίνει σήμερα ο ΣΕΒ και λέει ακριβώς ότι είπε ο Μητσοτάκης. Αποκαλύφθηκε το ανάλγητο πρόσωπο της δεξιάς» υπογράμμισε η Θεανώ Φωτίου τονίζοντας ότι όλο το προηγούμενο διάστημα η ΝΔ έχυσε πολλά κροκοδείλια δάκρυα για τους συνταξιούχους.

Η αναπληρώτρια υπουργός εργασίας και κοινωνικής αλληλεγγύης υπενθύμισε ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση είχε δώσει κοινωνικό μέρισμα ύψους 450 εκ. ευρώ το 2014, χωρίς να έχει κλείσει η χρονιά και να έχει τα αποτελέσματα των πλεονασμάτων και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για υποκρισία.

«Πιστεύω πάντως ότι ο κ. Χατζηδάκης με πολύ βαριά καρδιά έκανε την αλλαγή γραμμής της ΝΔ» τόνισε η κ. Φωτίου και σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει αναλάβει και ψηφίσει - με ευρεία μάλιστα πλειοψηφία στη Βουλή- σειρά μέτρων ανακούφισης των ευπαθών ομάδων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση