GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Ο Ερντογάν είναι στυγνός δικτάτορας, απειλεί το σπίτι μας

Όλοι πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ, γιατί οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πολύ υψηλό ηθικό, επαγγελματισμό», είπε μεταξύ άλλ...


Όλοι πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ, γιατί οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πολύ υψηλό ηθικό, επαγγελματισμό», είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, αναφορικά με τις τουρκικές προκλήσεις, στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα.
Ο κ.Καμμένος ανέφερε ότι γίνεται αναδιοργάνωση των στρατιωτικών μονάδων, αλλά είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση.
«Οι προκλήσεις αυτή τη στιγμή είναι λεκτικές», σχολίασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και  πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρόσθεσε: «Οποιεσδήποτε κινήσεις γίνονται, με την έννοια της παραβίασης του εθνικού εναερίου χώρου μας και των υδάτων μας, αντιμετωπίζονται άμεσα».
«Το βράδυ, λοιπόν, μπορούνε οι Έλληνες να κοιμούνται ήσυχοι, γιατί κάποιοι ξαγρυπνούν. Αλλά οφείλουμε αυτό να τους το αναγνωρίσουμε», τόνισε ο κ.Καμμένος.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας χαρακτήρισε τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στυγνό δικτάτορα. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα, όπως και τον Ερντογάν, ο οποίος έχει μετατραπεί σε έναν στυγνό δικτάτορα, αυτή τη στιγμή, να απειλεί το σπίτι μας. Όταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία».
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση