GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχαιρέτησε με ήττα την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός

Χωρίς νίκη και με μόλις 1 βαθμό αποχαιρέτησε την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ήταν απογοητευτικοί, δεν μπορούσαν να δημιουργή...


Χωρίς νίκη και με μόλις 1 βαθμό αποχαιρέτησε την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ήταν απογοητευτικοί, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και γνώρισαν την εντός έδρας ήττα από τη Θέλτα με 2-0 στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League! Προκρίθηκαν στην επόμενη φάση ως δεύτεροι οι Ισπανοί που δέχτηκαν το… δώρο της Σταντάρ Λιέγης, η οποία έμεινε στο 1-1 με τον Άγιαξ. 

Πρέπει να δουλέψει πολύ για να διορθώσει τα κακώς κείμενα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που όπως τόνισε και μετά το τέλος του αγώνα, παρέταξε την ομάδα με αρκετές αλλαγές για να δει εάν κάποιοι παίκτες θα έχουν θέση στην ομάδα που θέλει ο ίδιος να φτιάξει. 

Όαση ο Ζέκα που προσπαθούσε μόνος του, ενώ και ο Χουχούμης ήταν θετικότατος! Από την άλλη, ευθύνεται και στα δύο γκολ ο Μολέδο, καθώς στο πρώτο (4’) έχασε τον Γκουιντέτι που σκόραρε με κεφαλιά, ενώ ήταν αυτός που έκανε το πέναλτι στην επανάληψη (75’) στον Σουηδό επιθετικό το οποίο αξιοποίησε ο Ορεγιάνα.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση