GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ζουράρις για την δήλωση που προκάλεσε σάλο: Εμένα περίμεναν οι Τούρκοι; - ΒΙΝΤΕΟ

«Πάντα έχει σημασία ποιος το λέει, με την ιστορία που κουβαλάει, ασχέτως αν είμαι υπουργός. Είμαι Έλληνας δάσκαλος επί 70 χρόνια και αγ...


«Πάντα έχει σημασία ποιος το λέει, με την ιστορία που κουβαλάει, ασχέτως αν είμαι υπουργός. Είμαι Έλληνας δάσκαλος επί 70 χρόνια και αγωνιστής» σημείωσε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, με αφορμή τη δήλωσή του προκάλεσε αντιδράσεις ότι «και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει».
«Επομένως κανένας νησιώτης, που με γνωρίζουν όλοι, δεν μπορούσε να πει ότι τρελάθηκε ο Ζουράρις, ούτε τι λέει ο Ζουράρις» πρόσθεσε μιλώντας σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.
«Όσοι επιμένουν σε αυτή τη δήλωση, σημαίνει ότι η σχέση τους με την ελληνική ιστορία και εμένα τον ίδιο, τον αγωνιστή Ζουράρι, είναι ανύπαρκτη. Δεν είμαι χθεσινός και όλοι ξέρουν ποια είναι η σχέση μου με τον ελληνισμό» τόνισε.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να παρερμηνευθεί η δήλωσή του από τους Τούρκους, επεσήμανε «Εμένα περίμεναν οι Τούρκοι;».
Παράλληλα, ο υφυπουργός Παιδείας σχολίασε ότι: «Αν συνεχίσουν οι εκβιασμοί από τους δανειστές, οι οποίοι δεν τηρούν ποτέ τον λόγο τους, να πάμε σε εκλογές»
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση