GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανούσης τρολάρει Τσίπρα: Είμαι ευχαριστημένος από την καταστροφή της χώρας

Πάντα καυστικός και σοκαριστικά ειλικρινής ο Τζίμης Πανούσης, σχολιάζει όποτε του δίνεται βήμα, με το δικό του τρόπο την επικαιρότητα. ...


Πάντα καυστικός και σοκαριστικά ειλικρινής ο Τζίμης Πανούσης, σχολιάζει όποτε του δίνεται βήμα, με το δικό του τρόπο την επικαιρότητα. Ο τραγουδοποιός με αφορμή την πρεμιέρα της μουσικής του παράστασης σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, μίλησε στους δημοσιογράφους ακόμα και για τον Αλέξη Τσίπρα.
"Ως αριστερός γέννημα-θρέμμα, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την καταστροφή του κράτους που κάνει ο Τσίπρας. Το κάνει λίγο άτσαλα, αλλά δεν έχει σημασία, αυτά μπορεί το παιδί. Μου αρέσει που έχει καταστρέψει την ιδιοκτησία, με τον ΕΝΦΙΑ έχει κάνει πολύ μεγάλο καλό", ανέφερε ο γνωστός σατιρικός καλλιτέχνης.
Πρόσθεσε επίσης: "Είμαι χάλια, όπως όλοι οι Έλληνες, και έχω ετοιμάσει τη χειρότερη παράσταση" και εξηγεί ότι έμπνευση αντλεί "από τη θλίψη που έχω μέσα μου. Έχω μια εγγενή κατάθλιψη, έχω πνευματικό, έχω ψυχαναλυτή, έχω παράλληλες -όχι σχέσεις- σκέψεις, με αυνανισμό εκτονώνομαι"!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση