GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σκουρλέτης στον Σαλμά: Έχετε μια ευκαιρία να ξεπλύνετε ένα μέρος των ευθυνών σας - ΒΙΝΤΕΟ

Να ξεκαθαρίσει τη στάση που θα κρατήσει η ΝΔ στη σημερινή ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή κάλεσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης το...


Να ξεκαθαρίσει τη στάση που θα κρατήσει η ΝΔ στη σημερινή ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή κάλεσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης τον βουλευτή της ΝΔ Μάριο Σαλμά.

«Έχετε μια ευκαιρία αυτή τη στιγμή, να ξεπλύνετε ένα μέρος των ευθυνών σας και να συμπαραταχθείτε με το εθνικά αυτονόητο» είπε ο κ. Σκουρλέτης στη Βουλή, κατηγορώντας τη ΝΔ ότι «οι απόψεις της κυβέρνησης σας ήταν δολοφονικές και καταστρεπτικές για τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους».

«Τη στιγμή που βλέπετε ότι υπάρχουν πισώπλατες μαχαιριές εκ μέρους συγκεκριμένων ευρωπαϊκών κύκλων και αναφέρομαι στον κ. Σόιμπλε και ταυτόχρονα αισθάνονται την ανάγκη του απαντήσουν ο κ. Μοσκοβισί, ο κ. Πιτέλα, εσείς ειλικρινά τι θέση παίρνετε απέναντι σ’ αυτό τον διάλογο που αφορά πρωτίστως τη χώρα μας;» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σκουρλέτης.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση