GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κανάκης για μπέμπα: Είμαι ένας χαζεμένος από την χαρά άνθρωπος

Σε ροζ.. πελάγη ευτυχία, όπως το πουκάμισο που φορούσε χθες στην εκπομπή του "Ράδιο Αρβύλα" πλέει πλέον ο Αντώνης Κανάκης. ...


Σε ροζ.. πελάγη ευτυχία, όπως το πουκάμισο που φορούσε χθες στην εκπομπή του "Ράδιο Αρβύλα" πλέει πλέον ο Αντώνης Κανάκης. Στην πρώτη του εμφάνιση μετά τη γέννηση της κορούλας του, ο παρουσιαστής δεν έκρυβε τη χαρά του ακόμα καιόταν η σατιρική εκπομπή βρήκε στον αέρα. 

«Μην με κοιτάτε! Είμαστε όλοι πολύ τυχεροί που δεν το έφερα εδώ!», είπε και αφιέρωσε ένα τραγούδι στη σύντροφό του, Επιστήμη και τη νεογέννητη κόρη του.

«Γενικότερα, εδώ και έξι μέρες είναι όλα τα πρώτα πράγματα που κάνω στη ζωή μου! Κυρίες και κύριοι, έτσι είναι το ύφος ενός χαζεμένου ανθρώπου, κάπως έτσι μοιάζει ένας χαζεμένος από την χαρά του άνθρωπος. Στέλνω πολλά φιλιά στα κορίτσια που παρακολουθούν από το σπίτι και… ας με συμμαζέψει κάποιος γιατί πρέπει να κάνω εκπομπή», συνέχισε.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο παρουσιαστής:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση