GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιος γνωστού τραγουδιστή μπλεγμένος σε κύκλωμα εκβιαστών

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκβιαστών στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να συμμετείχε μεταξύ άλλων και γιος γνωστού τραγουδιστή που μ...


Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκβιαστών στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να συμμετείχε μεταξύ άλλων και γιος γνωστού τραγουδιστή που μεσουρανούσε τη δεκαετία του '80.

Ο κατηγορούμενος, μαζί με τον πεθερό του και ένα ακόμη άτομο, φέρονται να εκβίαζαν εργολάβους, μεσίτες και αγοραστές ακινήτων. Συγκεκριμένα, απαιτούσαν να αναλαμβάνουν εκείνοι ως μεσίτες διατιθέμενων ακινήτων, ενώ όποιοι δεν... συμμορφώνονταν, δεχόντουσαν απειλές και εκβιασμούς από το κύκλωμα των εκβιαστών.

Μάλιστα, οι κατηγορούμενοι φέρονται να έκαψαν το αυτοκίνητο ενός θύματος που αντέδρασε, ενώ είχαν απειλήσει ένα άλλο θύμα τους ότι αν δεν ενδώσει στις απαιτήσεις τους θα κινδύνευε το παιδί του.

Όλοι οι δράστες συνελήφθησαν, ενώ λεπτομέρειες για την υπόθεση αυτή αναμένεται να ανακοινώσει αύριο η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση