GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερντογάν: Απαράδεκτοι αν δεν βοηθήστε στις επιχειρήσεις κατά του ΙΚ

Τη βοήθεια των ΗΠΑ και του διεθνούς συνασπισμού ζητά η Τουρκία στις επιχειρήσεις που διεξάγει κατά του Ισλαμικού Κράτους. Τουρκικές δ...


Τη βοήθεια των ΗΠΑ και του διεθνούς συνασπισμού ζητά η Τουρκία στις επιχειρήσεις που διεξάγει κατά του Ισλαμικού Κράτους. Τουρκικές δυνάμεις διεξάγουν επιχειρήσεις στην συριακή πόλη Αλ Μπαμπ.

Κατά τις τελευταίες επιχειρήσεις, έχουν εξουδετερωθεί μέχρι στιγμής (σύμφωνα με την Άγκυρα) 226 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους. "Ο διεθνής συνασπισμός πρέπει να εκτελέσει το καθήκον του όσον αφορά την αεροπορική υποστήριξη στη μάχη που δίνουμε στην Αλ Μπαμπ. Το να μην παρέχει την αναγκαία υποστήριξη είναι απαράδεκτο", είπε ο Ιμπραχίμ Καλίν, ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Οι Σύροι αντάρτες που υποστηρίζονται από την Τουρκία πολιορκούν την πόλη αυτή εδώ και πολλές εβδομάδες, στο πλαίσιο της επιχείρησης "Ασπίδα του Ευφράτη" που εξαπέλυσε η Άγκυρα πριν από σχεδόν τέσσερις μήνες προκειμένου να εκδιώξει τους σουνίτες τζιχαντιστές και τους Κούρδους μαχητές από τα σύνορά της με τη Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση