GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτογραφίες-σοκ από το μοιραίο τζιπ του Παντελή Παντελίδη

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από το κατεστραμμένο εσωτερικό του μοιραίου μαύρου τζιπ του Παντελή Παντελίδη.  Όπως αναφέρει...


Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από το κατεστραμμένο εσωτερικό του μοιραίου μαύρου τζιπ του Παντελή Παντελίδη. 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα newsauto.gr, στις εικόνες φαίνεται η κατεστραμμένη εμπρός δεξιά κολόνα του μεγάλου τζιπ, οι (πλευρικοί) αερόσακοι κεφαλής που ενεργοποιήθηκαν κατά τη σύγκρουση από την πλευρά του συνοδηγού, αλλά και τα ίχνη αίματος, τα οποία οι Αρχές απέδειξαν πως ανήκουν στον Παντελή Παντελίδη.

"Η οικογένεια με βάση τις συγκεκριμένες εικόνες, υποστηρίζει ένθερμα πως το παιδί τους δεν βρίσκονταν πίσω από το τιμόνι στη θέση του οδηγού, εκείνο το πρωινό της 18 Φεβρουαρίου του 2016. Ωστόσο, αυτό ακόμα δεν έχει αποδειχτεί, μιας και στις φωτογραφίες, φαίνονται οι εσκεμμένα πατημένες ζώνες ασφαλείας προκειμένου να μην ενεργοποιείται ο βομβητής μη χρησιμοποίησης τους" αναφέρει το δημοσίευμα. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση