GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με σύμμαχο την παράδοση κόντρα στον Ζέλικο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 21:45 την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τη 12η αγωνιστική ημέρα της Euroleague. Οι «πράσινοι» θ...


Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 21:45 την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τη 12η αγωνιστική ημέρα της Euroleague. Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν χωρίς τον Τζέιμς Γκιστ, ενώ «αγώνα δρόμου» κάνει ο Κέι Σι Ρίβερς για να ξεπεράσει το τράβηγμα στο προσαγωγό που υπέστη στον αγώνα της Α1 με την ΑΕΚ.  Η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Με νίκη η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα ανέβει στο 7-5 πριν το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί (με Αρμάνι στο Μιλάνο και Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ) κάνοντας σημαντικό βήμα για την οκτάδα και βλέποντας ακόμη και τετράδα.

Η Φενέρ έχει να αντιμετωπίσει μία πολύ αρνητική παράδοση (9-0). Παράλληλα, παραμένει εκτός ο Μπογκντάνοβιτς που απουσιάζει καιρό εξαιτίας ενός τραυματισμού στον αστράγαλο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Πέτρι Μάντιλα (Φινλανδία).

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση