GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζανακόπουλος: Η ΝΔ συνεχίζει να κρύβεται πίσω από τις θέσεις του ΔΝΤ

«Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει ακόμα και σήμερα να δίνει διαπιστευτήρια υποταγής στους ακραίους κύκλους των δανειστών», αναφέρει σε δήλωσή τ...


«Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει ακόμα και σήμερα να δίνει διαπιστευτήρια υποταγής στους ακραίους κύκλους των δανειστών», αναφέρει σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Αφού γύρισε την πλάτη στους χαμηλοσυνταξιούχους, αρνούμενη να ψηφίσει την ενίσχυσή τους, συνεχίζει να κρύβεται πίσω από τις θέσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου», τονίζει.

Ο κ. Τζανακόπουλος σημειώνει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση επιμένει να μην απαντά ποια είναι τελικά η θέση της για τα παράλογα μέτρα 4,2 δισ. ευρώ που ζητά το ΔΝΤ.

«Η μονογραφή αλλά και η υπογραφή ενός τέταρτου Μνημονίου αποτελεί τον διακαή πόθο της ΝΔ και του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος διατυμπανίζει με θράσος τη δέσμευσή του πως όχι μόνο θα εφαρμόσει στο σύνολό του το πρόγραμμα διάσωσης, αλλά θα προσθέσει και περισσότερες μεταρρυθμίσεις. Δυστυχώς για τον ίδιο αλλά ευτυχώς για τη χώρα και τους πολίτες, θα παραμείνει μόνο διακαής πόθος», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακόμη, σημειώνει ότι «η ΝΔ, αντί να μιλά για μία ανύπαρκτη συμφωνία για υψηλά πλεονάσματα, θα έπρεπε να ζητά συγγνώμη από τον ελληνικό λαό και να κάνει αυτοκριτική για τα του οίκου της».

«Ο κ. Κικίλιας ξεχνά να μιλήσει για πράγματα, τα οποία όμως ο λαός θυμάται», συνεχίζει και τονίζει:

-Ξεχνά να μιλήσει για τα 30 δισ. ευρώ μέτρα που πήρε η κυβέρνηση Σαμαρά από το 2012 μέχρι και το 2014.

-Ξεχνά τη συνολική ύφεση 25% που έφεραν οι πολιτικές τους στην ελληνική οικονομία.

-Ξεχνά την εκτόξευση της ανεργίας στο 27%.

-Ξεχνά την πλήρη απορρύθμιση της αγοράς εργασίας επί των ημερών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

-Ξεχνά την γενικευμένη φοροδιαφυγή και τα δεκάδες σκάνδαλα.

«Είναι προφανές πως η ΝΔ επιδιώκει την αποτυχία των διαπραγματεύσεων, για να παλινορθωθεί το χρεωκοπημένο πολιτικό σύστημα που έφερε την ελληνική κοινωνία στο χείλος του γκρεμού. Με τη στάση της η ΝΔ δεν βλάπτει την κυβέρνηση αλλά υπονομεύει την ίδια τη χώρα. Η χώρα όμως δεν θα παραδοθεί βορά στο αντικοινωνικό μένος της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Τέλος, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σημειώνει: «Η ελληνική κυβέρνηση έχει σοβαρότερα ζητήματα να ασχοληθεί από το χαρτοπόλεμο της Νέας Δημοκρατίας. Συνεχίζει να εργάζεται σκληρά και να διαπραγματεύεται για να επιτύχει το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης χωρίς τη νομοθέτηση πρόσθετων μέτρων για μετά το 2018 και με την αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων. Ώστε το 2018 να κλείσει ο κύκλος της επιτροπείας που τροφοδότησαν οι πολιτικές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και το 2019 οι πολίτες να κρίνουν».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση