GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι τζιχαντιστές επιστρέφουν στην αρχαία Παλμύρα

Περισσότεροι από 4.000 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους ανασυντάχθηκαν και εξαπέλυσαν δεύτερη επίθεση για την ανακατάληψη της αρχαίας πόλ...


Περισσότεροι από 4.000 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους ανασυντάχθηκαν και εξαπέλυσαν δεύτερη επίθεση για την ανακατάληψη της αρχαίας πόλης Παλμύρας, σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, που επικαλούνται το ρωσικό κέντρο παρακολούθησης στη Συρία.

"Παρά τις βαριές απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό, οι τρομοκράτες προσπαθούν όσο πιο πολύ μπορούν να εξασφαλίσουν ένα οχυρό μέσα στην πόλη", αναφέρει ανακοίνωση του κέντρου, σύμφωνα με το Interfax. "Τα συριακά στρατεύματα μάχονται για την υπεράσπιση της Παλμύρας".

Το κέντρο ανέφερε πως το Ισλαμικό Κράτος συγκεντρώνει "σημαντικές δυνάμεις" από τα προπύργιά του στη Ράκα και στην Ντέιρ αλ Ζορ.

Νωρίτερα, ένα πρακτορείο ειδήσεων που συνδέεται με τους μαχητές και το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που καταγράφει τις εξελίξεις στον πόλεμο στη Συρία ανέφεραν πως το Ισλαμικό Κράτος ανακατέλαβε την Παλμύρα έπειτα από τη σύντομη υποχώρησή του εξαιτίας των σφοδρών ρωσικών αεροπορικών βομβαρδισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση