GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατηγορούμενος για εκβιασμό κορυφαίος σταρ της Ρεάλ - ΦΩΤΟ

Μεγάλες δικαστικές «φουρτούνες» περιμένουν κορυφαίο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, του οποίου το όνομα έχει εμπλακεί και κατά το παρελθόν σε σεξ...


Μεγάλες δικαστικές «φουρτούνες» περιμένουν κορυφαίο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, του οποίου το όνομα έχει εμπλακεί και κατά το παρελθόν σε σεξουαλικό σκάνδαλο.

Τα άσχημα νέα αφορούν στον επιθετικό της «βασίλισσας», Καρίμ Μπενζεμά, του οποίου το αίτημα για κατάρριψη των κατηγοριών προς το πρόσωπό του για το σεξουαλικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Ματιέ Βαλμπουενά απορρίφθηκε από γαλλικό δικαστήριο.

Ο Μπενζεμά είχε κατηγορηθεί ότι είχε ενεργή συμμετοχή στον εκβιασμό του μεσοεπιθετικού της Λιόν. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες. Κατέθεσε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, ωστόσο αυτή απορρίφθηκε.

Έτσι ο Μπενζεμά θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου σε δίκη, η οποία αναμένεται να διεξαχθεί στις αρχές του νέου έτους. Αν ο Μπενζεμά κριθεί ένοχος, τότε κινδυνεύει με πολυετή φυλάκιση.

"Είμαστε έκπληκτοι απ' την απόφαση του Δικαστηρίου να απορρίψει το αίτημά μας", δήλωσε ο συνήγορος του Μπενζεμά, Σερζ Μονί, κατά την έξοδό του από το δικαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση