GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυβέλη, εξαιρετικά γλυκά για τις γιορτές και όχι μόνο

Αν για κάτι φημίζεται το ζαχαροπλαστείο Κυβέλη, αυτό δεν είναι άλλο από την εξαιρετική ποιότητα των γλυκών του. Με περισσότερα από 12 ...



Αν για κάτι φημίζεται το ζαχαροπλαστείο Κυβέλη, αυτό δεν είναι άλλο από την εξαιρετική ποιότητα των γλυκών του. Με περισσότερα από 12 χρόνια παρουσίας στο χώρο η κυρία Κυβέλη Παπαϊωάννου έχει βρει το μυστικό του πώς να μας κακομαθαίνει πάντα με τις δημιουργίες της.
Βάζει πολύ μεράκι και «στολίζει» με περίσσια αγάπη όλα τα γλυκίσματά της, τα οποία μας βάζουν σε πειρασμό, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Μάλιστα για την εορταστική περίοδο τα αγαπημένα μελομακάρονα με πολύ μέλι και καρύδια και οι κουραμπιέδες σε μικρές μπουκίτσες, γίνονται οι πρωταγωνιστές των επιλογών μας.

Συμπληρωματικά, χριστουγεννιάτικα στολισμένα κέικ (μεγάλα και μικρά) και τούρτες σε διάφορες γεύσεις ολοκληρώνουν τον κατάλογο που μυεί στη μαγεία των Χριστουγέννων.

Φυσικά, ασυναγώνιστος πρωταγωνιστής στις επιλογές των πελατών το περίφημο cheesecake- συνώνυμο με τα ζαχαροπλαστεία Κυβέλη. Το Oreo Cookies βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεών τους, με τις γεύσεις πραλίνα και λεμόνι να ακολουθούν –συνολικά θα βρείτε περίπου 10 διαφορετικές επιλογές σε cheesecake.

Άξια αναφοράς, επίσης, το εξαιρετικό τιραμισού, ένα από τα νοστιμότερα στην πόλη, αλλά και η σπιτική πάστα φλώρα, που στην κυριολεξία κάνει πάταγο. Στα συν και το χειροποίητο παγωτό. 

Πληροφορίες
Λεωφόρος Πεντέλης 28, Βριλήσσια, τηλ. 210 6897574/ Καψάλη 3, Κολωνάκι, τηλ. 210 7232259
www.cheesecake.gr
Fb page: Ζαχαροπλαστεία Κυβέλη
https://www.facebook.com/KyveliCheesecake

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση