GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιξε μπάλα σε φιλικό με την Εθνική Αστέγων

Σε ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας της Νέας Δημοκρατίας με την Εθνική Ομάδα Αστέγων, που διοργανώθηκε στο αθλητικό κέντρο του δήμου Αθη...


Σε ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας της Νέας Δημοκρατίας με την Εθνική Ομάδα Αστέγων, που διοργανώθηκε στο αθλητικό κέντρο του δήμου Αθηναίων στο Ρουφ με πρωτοβουλία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πήρε μέρος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ομάδα της ΝΔ κέρδισε 3-2.

«Μια πολύ κρύα μέρα σήμερα, αλλά μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα στο γήπεδο του ποδοσφαίρου, σε αυτό το φιλικό παιχνίδι που διοργανώσαμε μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας με τη συμμετοχή κάποιων εκ των πρωταθλητών Ευρώπης 2004 και της Εθνικής Αστέγων», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος αγωνίστηκε στη μεσαία γραμμή.

«Τα παιδιά της Εθνικής Αστέγων ξέρουν πολύ καλή μπάλα στο γήπεδο. Και η μεγάλη πρόκληση για την επόμενη χρονιά, είναι να βγουν να παίξουν μπάλα και στο μεγάλο γήπεδο της ζωής. Πρέπει, κάποια στιγμή, σε αυτήν τη χώρα, να σχεδιάσουμε στοχευμένες κοινωνικές προοπτικές, που να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της ακραίας φτώχειας, τα οποία δυστυχώς τείνουν να κάνουν την εμφάνισή τους με όλο και μεγαλύτερη συχνότητα. Με την ευκαιρία αυτή να ευχηθώ, και πάλι, χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους. Ευτυχισμένα Χριστούγεννα. Καλή χρονιά να έχουμε και να μην ξεχνάμε αυτές τις άγιες μέρες η προσοχή μας να στρέφεται σε αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη», δήλωσε επίσης ο κ. Μητσοτάκης.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση