GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ για το ξεπάγωμα των μέτρων: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει το αυτονόητο

«Η κυβέρνηση πανηγυρίζει σήμερα για το αυτονόητο» ήταν το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας μετά την ανακοίνωση του Γερούν Ντάισελμπλουμ γι...


«Η κυβέρνηση πανηγυρίζει σήμερα για το αυτονόητο» ήταν το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας μετά την ανακοίνωση του Γερούν Ντάισελμπλουμ για το ξεπάγωμα των  βραχυπρόθεσμων μέτρων για την ελάφρυνση του χρέους, μετά και την επιστολή του Έλληνα ΥΠΟΙΚ, Ε. Τσακαλώτου.

Η αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης με αφορμή τη διαρροή του Μαξίμου που εξέφραζε ικανοποίηση της ελληνικής πλευράς για την ανακοίνωση Ντάισελμπλουμ, αλλά και άφηνε αιχμές κατά του κ. Μητσοτάκη.

«Αφού βάφτισε το επίδομα "13η σύνταξη" στο εσωτερικό και "εφάπαξ βοήθημα" στο εξωτερικό, αφού αναγκάστηκε να στείλει "επιστολή συμμόρφωσης", η κυβέρνηση πανηγυρίζει σήμερα για το αυτονόητο: Ότι ξεκινάει μια συζήτηση για ένα θέμα που θα έπρεπε να έχει ήδη κλείσει με επωφελείς όρους για τη χώρα», αναφέρουν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως μάλιστα σημειώνουν οι πηγές της γαλάζιας παράταξης, «είναι σαφές ότι τον κ. Τσίπρα και τη στενή παρέα του δεν τους ενδιαφέρει η χώρα και οι πολίτες της, αλλά το πώς θα συνεχίσουν την προπαγάνδα τους για να συντηρήσουν την ολοένα συρρικνούμενη εκλογική τους πελατεία».

«Στο δρόμο του διχασμού θα πορευτούν μόνοι τους. Καλές γιορτές», καταλήγουν.

Ας σημειωθεί ότι κυβερνητικές πηγές είχαν σημειώνει νωρίτερα πως «το ξεπάγωμα των βραχυπρόθεσμών μέτρων ελάφρυνσης του χρέους που ανακοίνωσε ο κ. Ντάισελμπλουμ αποτελεί την αναμενόμενη δικαίωση των κυβερνητικών επιλογών να στηριχτούν οι χαμηλοσυνταξιούχοι και, με το πάγωμα του ΦΠΑ, οι κάτοικοι των νησιών που δέχονται προσφυγικές ροές».

«Ο μόνος που σήμερα δεν χαίρεται είναι ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος έσπευσε να ταυτιστεί και στη Βουλή με τις πιο τιμωρητικές πτέρυγες των δανειστών», πρόσθεταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση