GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Κύπρο για την πρωτιά ο Ολυμπιακός

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην έδρα του ΑΠΟΕΛ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλ...


Ιδιαίτερα σημαντική είναι η αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην έδρα του ΑΠΟΕΛ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League (20:00, Cosmote Sport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Οι Πειραιώτες μετά την ισοπαλία με την Γιούνγκ Μπόις στο Καραϊσκάκη εξασφάλισαν την παρουσία τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όμως απόψε στην Κύπρο παίζουν για την πρωτιά στον 2ο όμιλο. 

Παράλληλα, οι παίκτες του Πάουλο Μπέντο θέλουν να πάρουν… ρεβάνς για την ήττα στο Καραϊσκάκη τον Σεπτέμβριο, η οποία πλήγωσε τον εγωισμό τους και τώρα θέλουν να αποδείξουν ότι είναι καλύτερη ομάδα από τους πρωταθλητές Κύπρου. 

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής (για διάφορους λόγους) τους Καρντόσο, Ομάρ, Ρέτσο και Μιλιβόγεβιτς. 

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Λεάλι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Βιάνα και Ντε Λα Μπέγια. 

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Καμπιάσο (ή Ρομαό) με τον Μάρτινς, έχοντας στα πλάγια τους Σεμπά και Ελιουνούσι. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ιντέγε. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Ντομίνγκες, Μανθάτης, Νικολάου, Σκαφίδας και Τσιμίκας. 

Από την πλευρά του, ο Κρίστιανσεν αναμένεται να παρατάξει τους εξής: Βάτερμαν, Μιλάνοφ ή Σέρτζιο, Μοράις, Μερκής, Αλεξάνδρου, Αρτυματάς, Βινίσιους, Εφραίμ, Αλωνεύτης, Μπερτόλιο και Σωτηρίου. 

2ος Όμιλος 

ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός (20:00) 
Γιούνγκ Μπόις-Αστάνα (20:00) 

Βαθμολογία 

1. ΑΠΟΕΛ 9 (6-6) 
2. Ολυμπιακός 8 (7-4) 
3. Γιούνγκ Μπόις 5 (4-4) 
4. FK Αστάνα 5 (5-8) 

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση