GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκίνησε η εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες του ΚΚΕ

Εντολή στην κρατική ασφάλεια να εξετάσει άμεσα μάρτυρες από το ΚΚΕ σχετικά με τις καταγγελίες για «κοριούς» στα τηλέφωνα των κομμάτων...


Εντολή στην κρατική ασφάλεια να εξετάσει άμεσα μάρτυρες από το ΚΚΕ σχετικά με τις καταγγελίες για «κοριούς» στα τηλέφωνα των κομμάτων έδωσε ο εισαγγελέας Γ. Νούλης, ο οποίος θα χειριστεί την έρευνα που διετάχθη μετά από παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου.

Παράλληλα, ο εισαγγελικός λειτουργός διέταξε την διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στις τηλεφωνικές γραμμές του Κομμουνιστικού Κόμματος, από ειδικούς του ΟΤΕ και της ΑΔΑΕ.

Υπενθυμίζεται ότι αφορμή για την εισαγγελική έρευνα στάθηκε χθεσινή ανακοίνωση του το ΚΚΕ, το οποίο κατήγγειλε "επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της Κ.Ε του ΚΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ, και του Ποταμιού. Οι συνακροάσεις αυτές προκαλούνται από άγνωστο κέντρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση