GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέρκελ και Ολάντ θέλουν παράταση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Η Άνγκελα Μέρκελ και ο Φρανσουά Ολάντ συμφώνησαν σήμερα υπέρ της επέκτασης των κυρώσεων της ΕΕ εις βάρος της Ρωσίας για το ουκρανικό ζήτη...


Η Άνγκελα Μέρκελ και ο Φρανσουά Ολάντ συμφώνησαν σήμερα υπέρ της επέκτασης των κυρώσεων της ΕΕ εις βάρος της Ρωσίας για το ουκρανικό ζήτημα, το οποίο θα συζητηθεί στη διάρκεια της συνόδου κορυφής της ΕΕ την Πέμπτη στις Βρυξέλλες.

Η γερμανική καγκελαρία κρίνει "απαραίτητο να επεκταθούν οι κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας" στη διάρκεια της συνόδου της Πέμπτης κι ο γάλλος πρόεδρος φάνηκε να υποστηρίζει αυτή τη θέση σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Βερολίνο, όπου οι δύο ηγέτες συναντήθηκαν.

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την Μέρκελ, ο Ολάντ δήλωσε ότι "πρέπει να συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε τους όρους της συμφωνίας του Μινσκ και όταν δεν τηρούνται πρέπει να συνεχίζουμε με κυρώσεις".

"Θα κριθεί απαραίτητη η επέκταση των κυρώσεων εις βάρος της Ρωσίας και πάλι, παρότι θα ευχόμασταν μεγαλύτερη πρόοδο στην εφαρμογή αυτής της διαδικασίας", δήλωσε από την πλευρά της η γερμανίδα καγκελάριος πριν από τη συνάντησή της με τον Ολάντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση