GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αιματοβαμμένη Μέρκελ! Η ανάρτηση του Ολλανδού ακροδεξιού Γκέερτ Βίλντερς...

Ο ακροδεξιός Ολλανδός πολιτικός, ο Γκέερτ Βίλντερς κατηγόρησε  τη Γερμανίδα καγκελάριο ότι έχει αίμα στα χέρια της με αφορμή την τρομοκρα...

Ο ακροδεξιός Ολλανδός πολιτικός, ο Γκέερτ Βίλντερς κατηγόρησε  τη Γερμανίδα καγκελάριο ότι έχει αίμα στα χέρια της με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο.

Ειδικότερα ο ηγέτης του Ολλανδικού Κόμματος της Ελευθερίας δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter μία φωτογραφία της Γερμανίδας καγκελάριου με αίματα στα χέρια, το πρόσωπο και το σακάκι της, κατηγορώντας την για την επίθεση που έκανε φορτηγό σε χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο, σκοτώνοντας 12 ανθρώπους.

Ο Βίλντερς κατηγόρησε τους «δειλούς ηγέτες της ΕΕ» για τα ανοιχτά σύνορα, που προκάλεσαν ένα «τσουνάμι» ισλαμικού τρόμου στην Ευρώπη.

Σε προηγούμενη ανάρτησή του έγραψε: «Μας μισούν και μας σκοτώνουν. Και κανείς δεν μας προστατεύει. Οι ηγέτες μας προδίδουν. Χρειαζόμαστε μία πολιτική επανάσταση. Και να υπερασπιστούμε τους ανθρώπους μας», έγραψε ακόμη ο Βίλντερς.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση