GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτογραφία: Ο ύποπτος του Βερολίνου ζωντανός στον κεντρικό σταθμό του Μιλάνου

Η ιταλική αστυνομία αποφάσισε να δημοσιοποιήσει φωτογραφία του 'Ανις 'Αμρι στον κεντρικό σταθμό του Μιλάνου. Πρόκειται για εικό...


Η ιταλική αστυνομία αποφάσισε να δημοσιοποιήσει φωτογραφία του 'Ανις 'Αμρι στον κεντρικό σταθμό του Μιλάνου. Πρόκειται για εικόνα που οι ειδικοί επεξεργάσθηκαν, από κάμερες εσωτερικού κυκλώματος ασφαλείας: ο 'Αμρι είναι γυρισμένος πλάτη, φορά μαύρα παπούτσια, μαύρο παντελόνι και μαύρη μπλούζα με κουκούλα.
Είναι πενήντα οκτώ λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 23ης Δεκεμβρίου. Μετά από περίπου δυο ώρες ο Τυνήσιος τρομοκράτης θα εντοπισθεί από δυο ιταλούς αστυνομικούς λίγο έξω από την ιταλική συμπρωτεύουσα και μετά από ανταλλαγή πυρών θα πέσει νεκρός στο έδαφος.
Η φωτογραφία δημοσιοποιήθηκε για να μπορέσουν τυχόν πολίτες που είδαν τον 'Αμρι στο Τορίνο ή στο Μιλάνο, να δώσουν χρήσιμες πληροφορίες στις αρχές. Στο μεταξύ, οι οικογένειες των δυο αστυνομικών που εντόπισαν και εκτέλεσαν τον βορειοαφρικανό τρομοκράτη, ετέθησαν, σύμφωνα με τον Τύπο, υπό συνεχή αστυνομική προστασία.
Φωτογραφία: Corriere della sera

1 σχόλιο

  1. Σίγουρα τραβήχτηκε νύχτα. Μόλις την βλέπει κάποιος καταλαβαίνει αμέσως ότι είναι ο Τυνήσιος τρομοκράτης. Δεν χρειαζόταν καν το βελάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση