GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο με τον Τυνήσιο να ορκίζεται πίστη στο Χαλιφάτο από το Ισλαμικό Κράτος

Ο 24χρονος Τυνήσιος Άνις Άμρι, ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, είχε δηλώσει πίστη στον...


Ο 24χρονος Τυνήσιος Άνις Άμρι, ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, είχε δηλώσει πίστη στον ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, σύμφωνα με βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το πρακτορείο προπαγάνδας της τζιχαντιστικής οργάνωσης AMAQ.
Ο άνδρας, ο οποίος εμφανίζεται να φορά παλτό και να στέκεται σε μια γέφυρα πάνω από έναν ποταμό, μιλάει κοιτώντας τον φακό. Δηλώνει την πρόθεσή του να εκδικηθεί για τους μουσουλμάνους που έχουν σκοτωθεί στους αεροπορικούς βομβαρδισμούς και καλεί σε επιθέσεις εναντίον των «σταυροφόρων».
Η ημερομηνία και η περιοχή όπου γυρίστηκε το βίντεο, διάρκειας σχεδόν 3 λεπτών, δεν αναφέρονται.
Επίσης, η τρομοκρατική οργάνωση ανακοίνωσε ότι ο άνδρας που σκοτώθηκε από την αστυνομία στο Μιλάνο είναι εκείνος που πραγματοποίησε την πολύνεκρη επίθεση με την νταλίκα στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου.

Ο αυτουργός της επίθεσης του Βερολίνου «πραγματοποίησε μία νέα επίθεση εναντίον αστυνομικής περιπόλου στο Μιλάνο και σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών», αναφέρεται στην ανακοίνωση που μεταδόθηκε από το πρακτορείο προπαγάνδας της οργάνωσης Amaq.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση