GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε σε είσοδο σπιτιού

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 σήμερα το πρωί στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Φιλιατρών, κοντά στο ύψος του Εξοχικού. Όπως μεταδίδ...


Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 σήμερα το πρωί στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Φιλιατρών, κοντά στο ύψος του Εξοχικού.

Όπως μεταδίδει το gargalianoionline.gr, το αυτοκίνητο μάρκας Citroen C2 που οδηγούσε 27χρονος, με κατεύθυνση προς τα Φιλιατρά, ξέφυγε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από την πορεία του πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και αφού αρχικά προσέκρουσε σε ελιά στη συνέχεια κατέληξε στην εξωτερική πλαϊνή είσοδο παρακείμενης οικίας.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τόσο μεγάλη, που οι ιδιοκτήτες οικιών κοντά στο σημείο πετάχτηκαν έξω προκειμένου να δουν τη συνέβη. Άμεσα στο σημείο έφτασαν άντρες της Τροχαίας Κυπαρισσίας και Πυροσβέστες του Π.Κ. Κυπαρισσίας, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον σοβαρά τραυματισμένο 27χρονο οδηγό του αυτοκίνητου.

Στο αυτοκίνητο βρισκόταν μόνο ο οδηγός, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν ενεπλάκη άλλο αυτοκίνητο στο συμβάν.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου (ο οποίος φορούσε ζώνη ασφαλείας) αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας και από εκεί στο Νοσοκομείο της Τρίπολης.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Τροχαία Κυπαρισσίας.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το gargalianoionline.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση