GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ήρεμος ΠΑΟΚ, που θέλει να μείνει ήρεμος

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 17:15 τον Πλατανιά με την ομαλότητα να έχει επιστρέψει για τα καλά στους γηπεδούχους μετά την πρόκριση στην επόμ...


Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 17:15 τον Πλατανιά με την ομαλότητα να έχει επιστρέψει για τα καλά στους γηπεδούχους μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.
Στο απουσιολόγιο του Ίβιτς είναι γραμμένος μόνο ο Μάμε Τιάμ, καθώς ταλαιπωρείται από τενοντοπάθεια στον επιγονατιδικό τένοντα και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα. Πλην του Τιάμ, ωστόσο, θα είναι εκτός αποστολής και ο Περέιρα, αλλά και οι Γιαννούλης, Κοροβέσης και Χαρίσης, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα δεν υπολογίζονται πολύ από τον τεχνικό των «ασπρόμαυρων».
Η 18άδα του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μπρκιτς, Κρέσπο,Βαρέλα, Μαλεζάς, Κίτσιου, Μάτος, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάχοβ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ροντρίγκες, Τζάλμα, Αθανασιάδης, Κουλούρης.
Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Χανιώτες. Εκτός πλάνου έμεινε ο Στανισάβλιεβιτς που αποβλήθηκε στο προηγούμενο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Πανιώνιο.
Επίσης, ο Γιακουμάκης εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής έχοντας συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ ο Γιορέντε κρίθηκε ανέτοιμος.
Αναλυτικά οι επιλογές του Γιώργου Παράσχου: Μπανανά, Στάθης, Πριντέτα, Κάργας, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Βάντερσον, Ντέβεσα, Μουνάφο, Γκνιάτις, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Μανούσος, Ντίνας, Ηλιάδης, Ντίλαβερ, Τσουράκης, Σωτηρίου, Κοκκαλάς.
Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Πλατανιάς εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση