GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: ΠΩΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ στη "σύγκρουση" η Ραχήλ με την Ζωή...

Ένας άνδρας, που κατάφερε να εδραιωθεί στο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου κερδίζοντας σταδιακά την εύνοια και την απόλυτη εμπιστοσύνη της...

Ένας άνδρας, που κατάφερε να εδραιωθεί στο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου κερδίζοντας σταδιακά την εύνοια και την απόλυτη εμπιστοσύνη της, είναι υπεύθυνος για το πολιτικό διαζύγιο της πρώην προέδρου της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας με την Ραχήλ Μακρή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Secret» στα Παραπολιτικά , οι δύο γυναίκες από αχώριστες φίλες, εδώ και αρκετό καιρό βρίσκονται στα μαχαίρια, καθώς η Ραχήλ Μακρή, που κάποτε αποκαλούσε «αδελφή» της τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αποφάσισε να δώσει τέλος στην κοινή πορεία τους, εξαιτίας της επιρροής που άρχισε να ασκεί πάνω της ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Διαμαντής Καραναστάσης. Ο τελευταίος εδώ και μερικούς μήνες καθορίζει τη στρατηγική της Πλεύσης Ελευθερίας και επιβάλλει τις απόψεις του σε πολιτικό και επικοινωνιακό επίπεδο.

Η πρώτη ρήξη στις σχέσεις των δύο γυναικών επήλθε το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Δ. Καραναστάσης άρχισε να εμπλέκεται ενεργά στις υποθέσεις της Πλεύσης Ελευθερίας. Το γεγονός αυτό δεν άρεσε ούτε στη Ραχήλ Μακρή, αλλά ούτε και σε πολλά ακόμα στελέχη, τα οποία είχαν στοιχηθεί στο πλευρό της Ζωής Κωνσταντοπούλου από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωση τη δημιουργία κόμματος.

Η συναυλία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ραχήλ Μακρή ενοχλήθηκε σφόδρα όταν ο Διαμαντής Καραναστάσης έπεισε τη ζωή Κωνσταντοπούλου ότι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να τιμήσει την επέτειο του «όχι» στο δημοψήφισμα ήταν μια συναυλία στον Λυκαβηττό, ανήμερα τις 5ης Ιουλίου ενώ η δική της θέση, όπως δική της θέση, όπως και πολλών άλλων στελεχών, ήταν η διοργάνωση συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα, μαζί με άλλες «αντιμνημονιακές» δυνάμεις.

Με αφορμή αυτή την εκδήλωση στον Λυκαβηττό, ο Δ. Καραναστάσης κατάφερε την πρώτη νίκη του απέναντι σε όσα στελέχη της Πλεύσης Ελευθερίας εισηγούνταν στη Ζωή Κωνσταντοπούλου την πορεία προς τον λαό με τη διοργάνωση περιοδειών σε όλη την επικράτεια, κατά τα πρότυπα των τακτικών των παλαιών κομμάτων.

Το γεγονός ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ενθουσιαζόταν ολοένα και περισσότερο με τις ιδέες του ηθοποιού, περιφρονώντας συστηματικά οτιδήποτε πρότειναν άλλα στελέχη της Πλεύσης Ελευθερίας, δημιούργησε ένα κλίμα διχόνοιας στο κόμμα και σταδιακά άρχισαν να την εγκαταλείπουν αρκετά πρόσωπα από αυτά που είχαν υπογράψει την ιδρυτική διακήρυξη και τους πρώτους μήνες προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σε διάφορα πόστα.

Πρόσφατα, η Ραχήλ Μακρή, εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής της, επιβεβαίωσε τις παραπάνω πληροφορίες, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην πάλαι ποτέ «αδελφική» φίλη της. Σε τηλεοπτική της συνέντευξη χαρακτήρισε την Πλεύση Ελευθερίας «μονοπρόσωπη ΕΠΕ» και εμμέσως πλην σαφώς έριξε τις μπηχτές της για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Δ. Καραναστάση, που την οδήγησε σε άλλες επιλογές. «Η Ζωή ευελπιστεί ότι θα εκλεγεί επειδή θα τη βγάλουν στα μέσα ενημέρωσης. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που ασκεί πολιτική και είμαι κινηματικός άνθρωπος. Πρέπει να πάμε στην κοινωνία να την ενημερώσουμε. Η Ζωή πιστεύει ότι πρέπει να γίνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, αλλά μετά τις πρώτες δύο φορές δεν της άρεσε πια αυτό και ήθελε συναυλίες και καλλιτεχνικά δρώμενα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση