GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Ο δημόσιος υπάλληλος που δεν δουλεύει είναι δημόσιος κίνδυνος - ΒΙΝΤΕΟ

«Ένα 30% των υπαλλήλων στο δημόσιο, κατ’ εμέ δεν δουλεύει καθόλου. Να γίνει μια μελέτη, εάν δεν δουλεύει δεν είναι δημόσιος υπάλληλος ε...


«Ένα 30% των υπαλλήλων στο δημόσιο, κατ’ εμέ δεν δουλεύει καθόλου. Να γίνει μια μελέτη, εάν δεν δουλεύει δεν είναι δημόσιος υπάλληλος είναι δημόσιος κίνδυνος ένας που είναι αργόμισθος» σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
«Τον αργόμισθο τον λέτε εργαζόμενο;» πρόσθεσε.
«Μη λαμβανομένων μέτρων, μπαίνουμε σε καθεστώς Βουλγαρίας, όπου μισθοί και συντάξεις θα κόβονται αυτόματα» σημείωσε ο κ. Λεβέντης και πρότεινε να τεθούν εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια για τις υψηλές συντάξεις.
Ανέφερε παράλληλα ότι ζήτησε να μειωθούν στο μισό οι μισθοί και οι συντάξεις των βουλευτών και η αντίδραση «στη Βουλή, από κάτω, ήταν να με μουτζώνουν».
Ο κ. Λεβέντης ζήτησε επίσης να δώσουν εκτάκτως 200 ευρώ όσοι λαμβάνουν μισθό και σύνταξη άνω των 1.500 ευρώ για να ενισχυθεί η άμυνα της χώρας.
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση