GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο σύντροφος του Τζόρτζ Μάικλ τον βρήκε νεκρό

Συντετριμμένος είναι ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ από τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου του. Ο κομμωτής Fadi Fawaz, ο τελευταίος αγαπημέ...


Συντετριμμένος είναι ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ από τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου του. Ο κομμωτής Fadi Fawaz, ο τελευταίος αγαπημένος του σταρ, αποκάλυψε στα βρετανικά μέσα ότι ήταν εκείνος που τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι ανήμερα των Χριστουγέννων, στο σπίτι του στο Oxfordshire. 

«Είναι τα Χριστούγεννα που δεν θα ξεχάσω ποτέ... το να βρίσκεις τον σύντροφό σου να έχει πεθάνει ήσυχα στο κρεβάτι, δεν θα σταματήσεις να μου λείπεις» ήταν το μήνυμα που ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter ο Fawaz. Άλλαξε επίσης τη φωτογραφία προφίλ του και έβαλε μια με τον ίδιο και τον Τζορτζ Μάικλ. Ο τραγουδιστής χαμογελάει στο φακό και ο Fawaz του δίνει ένα φιλί στο μάγουλο. Τη συνοδεύει με το ίδιο μήνυμα: «Δεν θα πάψεις να μου λείπεις».«Θα πηγαίναμε για φαγητό. Πήγα από εκεί (σ.σ. στο σπίτι του Μάικλ) για να τον ξυπνήσω αλλά είχε "φύγει", ήταν εκεί, ξαπλωμένος και γαλήνιος στο κρεβάτι. Δεν ξέρουμε τι έγινε. Όλα ήταν περίπλοκα τελευταία αλλά ο Τζορτζ ανυπομονούσε για τα Χριστούγεννα κι εγώ επίσης. Τώρα όλα καταστράφηκαν. Θέλω ο κόσμος να τον θυμάται όπως ήταν, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος», είπε ο .

Η αστυνομία αναφέρει ότι δέχθηκε κλήση από το σπίτι του Τζορτζ Μάικλ, λίγο πριν τις 2 τα μεσάνυχτα των Χριστουγέννων.

Οι φήμες για τις συνθήκες του θανάτου του εξαπλώθηκαν σύντομα αλλά η αστυνομία ξεκαθάρισε πως ο θάνατος «ήταν απροσδόκητος αλλά όχι ύποπτος».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση