GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ! ΕΠΙΘΕΣΗ στον Καμμένο (και σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ) από την ...«Αυγή»!

Yannis Koutsomitis     Ότι η 'Αυγή' είναι ένα αισχρό και γελοίο έντυπο είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό. Ότι επίσης ο Καρτερός ...

 Ότι η 'Αυγή' είναι ένα αισχρό και γελοίο έντυπο είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό.
Ότι επίσης ο Καρτερός είναι ένα σταλινικό απολειφάδι είναι επίσης γνωστό.
Εκτός από την απέραντη γελοιότητα, του να επαίρονται τη μια μέρα ότι "σίγησε ο Ερντογάν" επειδή πήγαν οι βουλευτές τους με τον Καμμένο και τους Χρυσαυγίτες στο Καστελόριζο, και την επόμενη που κατάλαβαν την αθλιότητα να τους βρίζουν [http://bit.ly/2hiHQ9M],
αυτό που δεν ήταν γνωστό μέχρι τώρα είναι ότι ο Σύριζα δεν χρεώνεται τον Καμμένο!!!
Χαχαχα!!! Δεν τον χρεώνεται τον Καμμένο ο Σύριζα!
Και τότε ποιός τον χρεώνεται ρε Τσερνομπίλη Καρτερέ;
Μήπως τον χρεώνονται και αυτόν οι φιλελέδες;
Μήπως τον χρεώνεται η Μέρκελ και ο Σόιμπλε;
Μήπως είναι άλλη μια συνωμοσία του νεοφιλελευθερισμού;
Η γελοιότητά σας ξεπέρασε πια και τα ανέκδοτα.

------------------------------
Για δεύτερη μέρα, η «Αυγή» κατακεραύνωσε   το ταξίδι στη Ρω και στο Καστελόριζο από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ – και στο οποίο συμμετείχαν και συνάδελφοί τους από τη Χρυσή Αυγή.
Με άρθρο του, ο Θανάσης Καρτερός καταγγέλλει το ταξίδι, σημειώνοντας ότι η παρουσία των βουλευτών των κυβερνώντων κομμάτων με τους αντίστοιχους της Χρυσής Αυγής ήταν «ανόητη, για να μην πω ανήθικη»
Ο αρθρογράφος της «Αυγής» κατακεραυνώνει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η Ελένη Αυλωνίτου και η Νίνα Κασσιμάτη για την παρουσία τους αναρωτώμενος αν όλα έγιναν για «τον σταυρό – της κάλπης;» σημειώνοντας ότι η παρουσία τους ήταν «ανόητη, για να μην πω ανήθικη».
Καταλήγει, μάλιστα, με τις φράσεις: «Εντάξει το χωνέψαμε ότι δεν μας κάνουν και περήφανους ορισμένοι εκπρόσωποί μας. Αλλά αν είναι να μας κάνετε να ντρεπόμαστε, να το ξέρουμε βρε παιδιά. Να τα χωρίσουμε τα τσανάκια μας…»

Αναλυτικά, το κείμενο του Θανάση Καρτερού, με τίτλο «Να, στα μούτρα σας!»:
«Τα ξινά γλυκά για την εικόνα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αντάμα με συμμορίτες της Χρυσής Αυγής, υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας, έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Δεν θα σπουδαιολογήσω για μια επίσκεψη βουλευτών σε ακριτικά νησιά» είπε. Δεν είναι και σπουδαίο, δηλαδή, να επισκέπτονται ακριτικά νησιά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας με τον Βίτσα στο πλευρό του. Με μια μούντζα, πέντε τον αριθμό, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα αριστερά. Με τον Κασιδιάρη, τον Παππά και τον πώς – τον – λένε στα δεξιά. Και τα φανταράκια να ξελαρυγγιάζονται ασκαρδαμυκτί.
Τι να πει κι ο εκπρόσωπος, θα πεις. Τι να αφήσει και τι να μαζέψει. 153 είναι τα κουκιά, κι αν μερικά βγαίνουν… μπιζέλια, οι υπεύθυνοι της σοδειάς κάνουν τα στραβά μάτια. Εμείς όμως δεν έχουμε κανένα λόγο να μη σπουδαιολογήσουμε. Όχι για τον Καμμένο -αυτός είναι ό,τι είναι και δεν τον χρεωνόμαστε. Ούτε και για τον Βίτσα -ουκ εσύ με λοιδορείς, αλλά η θέσις. Αλλά για τους δικούς μας, οι οποίοι φωτογραφίζονται ευθυτενείς και ελληνοπρεπείς επί της Ρω, αγνοώντας ότι μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Μια τέτοια εικόνα, μάλιστα, θα έλεγα ότι αξίζει πολλές παραπάνω.
Διότι, τι δηλοί η εικόνα; Την εθνική ενότητα απέναντι στον εριστικό γείτονα, σου λέει το επίσημο συναξάρι. Να, στα μούτρα σας, λέει το ανεπίσημο. Διότι, από τους 55 της επιτροπής που κλήθηκαν, ανταποκρίθηκαν μόνο 9. Άρα, η εθνική ενότητα μάλλον έμεινε Αθήνα. Και διότι, επίσης, αν δόθηκε μια εικόνα ενότητας, και συναγελασμού θα λέγαμε, αυτή είναι: Αριστεροί με εγκληματίες, βουλευτές μας με νεοναζί. Που πάει να πει ότι αυτό που εισπράξαμε, και δεν μας αρέσει καθόλου, είναι σαφές: Η Αυλωνίτου μαζί με τους φασίστες και η Κασιμάτη μαζί με τους ναζί.
Αναρωτιέμαι πώς το αποφάσισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Για το έθνος; Για τον σταυρό – της κάλπης; Επίτηδες, λέτε, αγνόησαν τις επιπτώσεις; Ή είναι τόσο ντιπ, ώστε να μην καταλάβουν το ανόητο, για να μην πω ανήθικο: Μπρος στα κάλλη της προβολής ΜΟΥ, τύφλα να ‘χει ο Κασιδιάρης; Τελικώς: Εντάξει, το χωνέψαμε ότι δεν μας κάνουν και περήφανους ορισμένοι εκπρόσωποί μας. Αλλά αν είναι να μας κάνετε να ντρεπόμαστε, να το ξέρουμε, βρε παιδιά. Να τα χωρίσουμε τα τσανάκια μας…»

1 σχόλιο

  1. Η ΕΛΠΊΔΑ έρχεται και δεν έρχεται από τους σημερινούς πολιτικούς και τα σημερινά κόμματα...ΈΡΧΕΤΑΙ από όλους τους λαούς της Ευρώπης... παντού χάνει το Γερμανικό σύστημα..Η ιστορία επαναλαμβάνετε ως φάρσα το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο τον έχασαν οι Γερμανοί διότι τους καθυστέρησε η Ελλάδα ΚΑΙ η μάχη της Κρήτης...

    Το ίδιο θα συμβεί και τώρα, η Αγγλία έφυγε, η Ιταλία η, Ισπανία , η Γαλλία, η Πορτογαλία , η Ελλάδα είναι σε μεγάλη αβεβαιότητα ...Μην ξεχνάτε ότι ΈΧΑΣΑΝ στην Αυστρία οι φασίστες γιατί;... ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ να κατεβαίναν όλα τα Ελληνικά κόμματα ενάντια στη ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΣΉΜΕΡΑ και μόνη της η χρυσή αυγή ΝΑ έπαιρνε 47%!!!
    ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΉΤΤΑ ΑΥΤΌ για τους φασίστες και νίκη του Σοϊμπλε και ΔΝΤ..

    ΙΣΡΑΉΛ και ΔΝΤ...Πολλοί δεν θα ξέρετε ότι και στο ΙΣΡΑΉΛ μπήκε το ΔΝΤ για δυο χρόνια..Αμέσως όμως η χώρα σταμάτησε τα πάντα..Έκανε ένα σχέδιο τότε για την ανάπτυξη ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΪΌΝΤΑ θα παράγει.. ΝΈΑ προϊόντα και έριξε το βάρος ΣΤΗΝ παιδεία και σε τεχνολογίες αιχμής νέας γενιάς, φαρμακοβιομηχανία, Γεωργία--κτηνοτροφία κ.τ.λ...Αυτή την στιγμή έχει το τελειότερο σύστημα αφαλατώσεις νερού στον κόσμο ΈΝΑ σύστημα που θα έπρεπε να είχαν όλα τα νησιά μας και όχι να κουβαλάνε νερό με μαούνες για να τα οικονομήσει [ο δικός μας μαουνιέρης]..

    Κύριε Λεβέντη δεν χρειαζόμαστε αεροπλάνα σήμερα έχουμε την Ελληνική βιομηχανία με μη επανδρωμένα αεροσκάφη εκεί θα πρέπει να πέσει το βάρος ώστε να μπορείς να κάθεσαι σε ένα υπολογιστής και θα τους αλλάζεις τα πρέκια αν τολμήσουν και ρίξουν μια σφαίρα οι Τούρκοι...Τώρα δουλεύει βέβαια καλά η προπαγάνδα ΌΤΑΝ κάνουν βόλτες σε μερικές χιλιάδες πόδια στον αέρα τα αεροπλάνα των κυβερνήσεων Ελλάδος και Τουρκίας ...Αλλά εσύ να θέλεις να κόψεις 200 ευρώ από μια σύνταξη για να πάρεις αεροπλανάκια να παίζεις!!και όμως υπάρχουν άνθρωποι που ψηφίζουν τέτοια μυαλά το 2017;;; τι να πεις!!.. Στον τομέα της κατασκευής Drones η Ελλάδα έχει την τύχη να διαθέτει την Ελληνική εταιρεία BSK Defence A.E...Σε αυτές της τεχνικές ΕΚΕΊ θα πρέπει θα εξελιχτούμε διότι η Ελλάδα δεν είναι χώρα επιτιθέμενη άλλα αμυνόμενη...

    Βλέπω τώρα την Βουλευτή ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ(ΛΙΑΝΑ) ΚΑΝΕΛΛΗ του ΚΚΕ να βγάζει την χολή της από το βήμα στην βουλής ... Σήμερα γίνονται 100 συλλαλητήρια ΑΝΤΊ ΓΙΑ ΈΝΑ ..αυτό ήταν και είναι ΈΝΑ θέμα που θα μας διαλύσεις...

    Προσφυγικό: Μας-σας λένε βλακείες ο Σουλτάνος θα μας κάνει θα μας δείξει ΛΑΘΟΣ αν σκεφτεί να άνοιξη τα σύνορα και έλθουν τρία τέσσερα εκατομμύρια πρόσφυγες η μετανάστες προς την Ελλάδα ... Εμείς τι κάνομε; αν η Ευρώπη ΔΕΝ αλλάξει;; θα τους κρατάμε στα νησιά μας ;;; επιβάλετε να τους προωθούμε εκεί που θέλουν να πάνε , ΞΈΡΗ ο Σοϊμπλε που θέλουν να πάνε...

    Αν και Σουλτάνος μετρά ήμερες στην εξουσία μην γελιέστε Η ΘΑ ΤΟΝ ΡΊΞΟΥΝ, Η ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΊΣΟΥΝ....

    Θυμηθείτε πότε πήραν τα πυρηνικά όπλα τους οι ΗΠΑ από την Τουρκία και τα πήγαν στην Ρουμανία;; και ΓΙΑΤΊ;; Διότι η Βάση του Ιντσιρλίκ που τα είχαν εγκαταστήσει έπεσε στα χέρια του Ερντογάν και επειδή είναι αναξιόπιστος... τα είχαν πάρει διότι όταν έριξε το Ρωσικό πολεμικό αν είχε αυτά τα όπλα ο τρελάρας Ερντογάν ποιος ξέρη τι θα γινόταν ΣΗΜΕΡΑ ..

    Οι μυστικές υπηρεσίες τον ΗΠΑ δουλεύουν μια χαρά...Το κόστος στην οικονομία για την ρίψει του Ρώσικου πολεμικού αεροπλάνου στοίχισε στην Τουρκία έξι δισεκατομμύρια ευρώ στην οικονομία της... ΝΑΙ ΈΞΙ ΔΙΣ ευρώ...Κύριοι..

    ΤΈΡΜΑ ΤΑ ΚΈΡΔΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ..ΤΑ ΔΆΝΕΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΏΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ... Όποιος ΚΕΡΑΤΑΣ πολιτικός μας λέει ανάπτυξη θα μας λέει θα κάνομε αυτό, και αυτό, και αυτό ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ να περιμένουμε να έλθουν κεφάλαια..
    ΕΜΕΙΣ διότι τα καλά μυαλά πάντα έφευγαν στο εξωτερικό ΔΙΌΤΙ Η Ελλάδα δεν προωθούσε την βιομηχανία και την τεχνογνωσία μάλλον ήθελαν τα ΠΆΝΤΑ ΕΙΣΑΓΌΜΕΝΑ και να μην είχα γεράσει εγώ ΈΞΩ και να έλθω στην χώρα μου ως παππούς....

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση