GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εισαγγελική παρέμβαση για τις δηλώσεις του Ίβιτς

Την παρέμβαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσαν οι προ ημερών δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς, μετά το μ...


Την παρέμβαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσαν οι προ ημερών δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς, μετά το ματς κόντρα στον Ατρόμητο, όπου ο Σέρβος τεχνικός άφησε υπόνοιες για «στημένους» ποδοσφαιριστές. Ο διευθύνων την εισαγγελία Πρωτοδικών Λάμπρος Τσόγκας, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθεί εάν η συγκεκριμένη αναμέτρηση, που έληξε με 4-3 υπέρ του Ατρόμητου (κατόπιν ανατροπής από 3-1), ήταν χειραγωγημένη.
Την έρευνα θα κληθεί να φέρει εις πέρας ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης Φίλιππος Καρατσίδης, ο οποίος έχει ήδη κλητεύσει, προκειμένου να εξεταστούν ως μάρτυρες, τον Βλ. Ίβιτς, τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ και τον διεθνή ποδοσφαιριστή Στέφανο Αθανασιάδη, ως αρχηγό της ομάδας.
Στο επίκεντρο της εισαγγελικής έρευνας θα βρεθεί διάταξη του νόμου περί αθλητικής βίας που αναφέρεται στη χειραγώγηση ποδοσφαιρικών αγώνων, για να διαπιστωθεί εάν υπήρξε παραβίαση της συγκεκριμένης διάταξης. Ανάλογα με την εξέλιξη της έρευνας, ο αθλητικός εισαγγελέας δεν αποκλείεται να λάβει κι άλλες καταθέσεις από άλλα πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση