GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συντριβή αεροσκάφους στη Ρωσία: Τεχνική βλάβη ή λάθος του πιλότου;

Σε τεχνική βλάβη ή σε λάθος του κυβερνήτη ενδέχεται να οφείλεται η συντριβή του στρατιωτικού αεροσκάφους Tu-154 που κατέπεσε λίγο μετ...


Σε τεχνική βλάβη ή σε λάθος του κυβερνήτη ενδέχεται να οφείλεται η συντριβή του στρατιωτικού αεροσκάφους Tu-154 που κατέπεσε λίγο μετά την απογείωσή του, σήμερα τα ξημερώματα, στη Μαύρη Θάλασσα, σύμφωνα με μια πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας που επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο Sputnik.



Στο σημείο έφτασε το απόγευμα ο υπουργός Μεταφορών της Ρωσίας Μαξίμ Σοκόλοφ, προκειμένου να συμμετάσχει στη συνεδρίαση της επιτροπής που έχει αναλάβει να διερευνήσει τα αίτια του δυστυχήματος, κατόπιν εντολής του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

Νωρίτερα, το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας είχε τονίσει ότι ο πιλότος Ρομάν Βολκόφ ήταν πολύ έμπειρος και είχε στο ενεργητικό του περισσότερες από 3.000 ώρες πτήσης.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν 93 άνθρωποι. Μεταξύ αυτών ήταν περισσότερα από 60 μέλη της χορωδίας Αλεξαντρόφ, εννέα δημοσιογράφοι, στρατιωτικοί και η διευθύντρια της φιλανθρωπικής οργάνωσης "Σπραβεντλίβαγια Πομός" Ελιζαβέτα Γκλίνκα, που ήταν πολύ γνωστή στη Ρωσία ως "Δρ. Λίζα". 



Η αεροπορική τραγωδία έχει συγκλονίσει τη χώρα, για την οποία η αυριανή μέρα θα είναι ημέρα εθνικού πένθους, όπως ανακοίνωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση