GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της σύλληψης του Πακιστανού πρόσφυγα στο Βερολίνο

Ένας 23χρονος Πακιστανός πρόσφυγες συνελήφθη λίγο μετά την χθεσινοβραδινή επίθεση με φορτηγό στο Βερολίνο, με 12 νεκρούς και 48 τραυματ...


Ένας 23χρονος Πακιστανός πρόσφυγες συνελήφθη λίγο μετά την χθεσινοβραδινή επίθεση με φορτηγό στο Βερολίνο, με 12 νεκρούς και 48 τραυματίες, ως ο δράστης της επίθεσης.
Αναγνωρίστηκε ως ο Νάβεντ Μπ, πρόσφυγας που είχε καταθέσει αίτηση για παροχή ασύλου, ο οποίος μπήκε στην Γερμανία τη νύκτα της Πρωτοχρονιάς, στις 31 Δεκεμβρίου 2015. 
Αν και δεν ήταν σε καμία βάση δεδομένων για τρομοκρατία, αν και  είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ήσσονος σημασίας αδικήματα, που δεν συνδέονται με την τρομοκρατία.
Σήμερα, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι τελικά δεν ήταν αυτός ο δράστης της επίθεσης. "Συλλάβαμε τον λάθος άνθρωπο. Ο πραγματικός δράστης είναι ακόμη ένοπλος, ασύλληπτος και ικανός να προκαλέσει νέα επίθεση" δήλωσε ένας ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας στην εφημερίδα Die Welt.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση