GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οικογενειακή τραγωδία - Πήγε να βοηθήσει τη γυναίκα του σε τροχαίο και παρασύρθηκε από ΙΧ

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στα Ιωάννινα, όταν ένας 35χρονος, ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει τη σύζυγό τ...


Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στα Ιωάννινα, όταν ένας 35χρονος, ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει τη σύζυγό του που είχε τροχαίο ατύχημα, έχασε ο ίδιος τη ζωή του.
Γύρω στα μεσάνυχτα, στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα ξέφυγε από την πορεία του, ωστόσο η οδηγός κατάφερε να βγει από το όχημα και να τηλεφωνήσει στον σύζυγό της.
Μετά από λίγη ώρα, ο 35χρονος άνδρας έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος και, καθώς αναζητούσε τρόπο να επαναφέρει το αυτοκίνητο της συζύγου του, παρασύρθηκε από διερχόμενο φορτηγάκι, το οποίο επίσης εξετράπη της πορείας του.
Ο οδηγός πιθανολογείται πως και εκείνος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του λόγω παγετού,δεν πρόλαβε να αντιδράσει παρασύροντας έτσι τον άτυχο 35χρονο πεζό.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστική, ασθενοφόρο και μονάδα του ΕΚΑΒ, αλλά ο 35χρονος τελικά υπέκυψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση