GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μέσι συνάντησε το αγοράκι με τη φανέλα-σακούλα – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Το όνειρό του πραγματικότητα έκανε ο μικρός Μουρτάζα Αχμάντι, καθώς συνάντησε από κοντά τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή, Λιονέλ Μέσι. ...


Το όνειρό του πραγματικότητα έκανε ο μικρός Μουρτάζα Αχμάντι, καθώς συνάντησε από κοντά τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή, Λιονέλ Μέσι.
Ο 6χρονος Αφγανός είχε γίνει πριν από λίγους μήνες γνωστός και είχε συγκινήσει τον κόσμο, όταν είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου φωτογραφίες του, όπου φαινόταν να φορά μια αυτοσχέδια φανέλα, φτιαγμένη από μπλε πλαστική σακούλα, η οποία έγραφε το νούμερο 10, που είναι ο αριθμός του διάσημου ποδοσφαιριστή.
Τότε, ο Μέσι του είχε στείλει μια υπογεγραμμένη φανέλα. Αυτή τη φορά όμως, ο μικρός Μουρτάζα είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τον άσο της Μπαρτσελόνα στην Ντόχα του Κατάρ. Ο Μέσι πήρε αγκαλιά τον μικρό θαυμαστή του και φωτογραφήθηκε μαζί του.
«Η εικόνα που ο κόσμος ήθελε να δει. Ο 6χρονος που ονειρεύτηκε να συναντήσει τον ήρωά του Μέσι, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα», έγραψε στο Twitter η οργανωτική επιτροπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κατάρ 2022.
Δείτε τις φωτο:
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση