GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλληνας τραγουδιστής: Μπήκε γυμνή στα καμαρίνι μου η θαυμάστρια

Όταν είσαι νέος, ωραίος και σχετικά επιτυχημένος, μάλλον θα είναι εύκολο να... ερωτευτείς τον εαυτό σου. Αυτό έπαθε και ο τραγουδιστής ...


Όταν είσαι νέος, ωραίος και σχετικά επιτυχημένος, μάλλον θα είναι εύκολο να... ερωτευτείς τον εαυτό σου. Αυτό έπαθε και ο τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος (Δεν Το Αντέχω και Σπάστα, τα τελευταία του σουξέ).
Μιλώντας στο ρ/σ  «Δρόμος 89,8 fm», ο τραγουδιστής είπε: «Ναι, είμαι ερωτευμένος με τον εαυτό μου. Έχω αφοσιωθεί πολύ σε αυτό που κάνω. Πραγματικά απολαμβάνω όσο ποτέ το να γράφω τραγούδια, μου αρέσει να ακούω άλλους τραγουδιστές να ερμηνεύουν δικές μου δημιουργίες».
Επίσης, δεν είναι ο μόνος. Τον έχουν ερωτευτεί και οι θαυμάστριές του.
«Είμαι στο καμαρίνι και σκάει μια κοπέλα η οποία έχει αρχίσει και γδύνεται ήδη από τον διάδρομο! Σκάει μέσα στο καμαρίνι, στο οποίο είναι κι άλλοι,  ημίγυμνη και μου λέει “Γιώργο πάμε μέσα;”. Λέω τι “γίνεται εδώ”. Tελικά την βγάλαμε έξω…» δήλωσε ο τραγουδιστής, περιγράφωντας την πιο… περίεργη εκδήλωση θαυμασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση