GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ζευγάρι από την Κρήτη που βρήκε το νόημα της ζωής στα ταξίδια

Μέσα από τις προσωπικές τους ταξιδιωτικές εμπειρίες στην Ελλάδα και τον κόσμο θέλουν να «φωτίσουν» αθέατες πλευρές των ταξιδιών, να μοι...


Μέσα από τις προσωπικές τους ταξιδιωτικές εμπειρίες στην Ελλάδα και τον κόσμο θέλουν να «φωτίσουν» αθέατες πλευρές των ταξιδιών, να μοιραστούν συμβουλές, έξυπνους ταξιδιωτικούς οδηγούς και μαγευτικά φωτογραφικά άλμπουμ.
«Στόχος μας, στόχος του yabatravellers είναι να δώσει κίνητρα στους αναγνώστες του να ταξιδέψουν με περιορισμένο budget, χωρίς να χρειαστεί να στερηθούν στυλ και ποιότητα, να αγαπήσουν την περιπέτεια και να εκτιμήσουν την διαφορετική ομορφιά του κάθε τόπου» λέει  η Βασιλική.
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο, αλλά σήμερα εργάζεται στην Αθήνα (εκεί γνώρισε και την Βασιλική που κατάγεται από το Ρέθυμνο) εξηγεί πως ξεκίνησε όλη αυτή η προσπάθεια :
«Κάθε μέρα είχαμε και οι δύο αυτό το συναίσθημα ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα εκεί έξω να δούμε.

 Η ζωή δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι μία δουλειά και ένα αμάξι.
Πολύ σύντομα αντιληφθήκαμε ότι όταν ταξιδεύουμε νιώθουμε ελεύθεροι και ζωντανοί. Κάθε ταξίδι είναι μια ενθουσιώδης περιπέτεια, μία διαδικασία που μας «ανοίγει» τα μάτια σε νέους κόσμους.
Όταν ταξιδέψαμε στην Ινδονησία μας ήρθε λοιπόν μια ιδέα. Ότι ήρθε η ώρα να ακολουθήσουμε τα όνειρα μας και να  «ξεδιψάσουμε» την ανάγκη μας για περιπλανήσεις σε όλο τον κόσμο. Να μοιραστούμε το πάθος μας για ζωή. Με αφορμή λοιπόν αυτό το ταξίδι αποφασίσαμε να αρχίσουμε να γράφουμε και να μοιραζόμαστε όλες τις περιπέτειες μας μαζί σας σε αυτό το travel blog. Ένα travel blog  για όσους αγαπάνε τα ταξίδια, τα αεροπλάνα και τις περιπέτειες!»
Στόχος και των δύο είναι να μεταφέρουν ταξιδιωτικές εμπειρίες στην Ελλάδα και τον κόσμο , να «φωτίσουν» αθέατες πλευρές των ταξιδιών, να μοιραστούν συμβουλές, έξυπνους ταξιδιωτικούς οδηγούς και μαγευτικά φωτογραφικά άλμπουμ.


Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση