GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες συναντήσεις του Πρωθυπουργού με Μέρκελ και Ολάντ

Πάνω του παίρνει τη διαπραγμάτευση για το κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης και την ένταξη της χώρας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚ...

Πάνω του παίρνει τη διαπραγμάτευση για το κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης και την ένταξη της χώρας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, θα συναντηθεί την επομένη εβδομάδα, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής, με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, άλλους Ευρωπαίους ηγέτες, αλλά και επικεφαλής των θεσμών, προκειμένου να βρεθεί πολιτική λύση στη διαπραγμάτευση για τα πλεονάσματα και τις εργασιακές σχέσεις.
Η Αθήνα επιμένει ότι δεν πρόκειται να λάβει κανένα νέο μέτρο μετά το 2018, ενώ ο Πρωθυπουργός εκτός από τις Βρυξέλλες όπου θα μεταβεί για τη Σύνοδο Κορυφής, την επόμενη εβδομάδα θα επισκεφθεί και το Βερολίνο για το συνέδριο του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση