GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκρίθηκε η εξαγορά του Χίλτον από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η εξαγορά του ξενοδοχείου Χίλτον Αθηνών από τις εταιρίες «D-Marine Investments Holding B.V.» κα...


Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η εξαγορά του ξενοδοχείου Χίλτον Αθηνών από τις εταιρίες «D-Marine Investments Holding B.V.» και «Τουριστικές Επιχειρήσεις Μεσσηνίας Ανώνυμη Εταιρεία», μέσω της κοινής τους εταιρίας «HOME HOLDINGS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ».
Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα και αφορά την απόκτηση από την αγοράστρια εταιρία ποσοστού 97,27% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας «Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις Α.Ε.», που είναι ο ιδιοκτήτης του Χίλτον.
Με την απόφασή της, η Επιτροπή Ανταγωνισμού έκρινε ότι η συγκέντρωση δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στην αγορά της παροχής ξενοδοχειακών υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση