GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: Αρνείται ότι συμμετείχε στο έγκλημα η σύζυγος του Έλληνα πρέσβη

Νέα στοιχεία σχετικά με τη δολοφονία του Έλληνα πρέσβη Κυριάκου Αμοιρίδη φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τα ΜΜΕ της Βραζιλίας. Η Φρανσου...


Νέα στοιχεία σχετικά με τη δολοφονία του Έλληνα πρέσβη Κυριάκου Αμοιρίδη φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τα ΜΜΕ της Βραζιλίας. Η Φρανσουάζ Ντε Σόουζα Ολιβέιρα, η σύζυγος του διπλωμάτη που κατηγορείται ότι σκότωσε τον άνδρα της μαζί με τον 29χρονο εραστή της, φέρεται να αρνείται ότι συμμετείχε στην «οργάνωση» του εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «extra.globo», η 40χρονη αρνήθηκε με δάκρυα στα μάτια στην κατάθεσή της ότι οργάνωσε από κοινού με τον Sérgio Gomes Moreira Filho τη δολοφονία του συζύγου της, ενώ φέρεται να έριξε όλο το φταίξιμο στον εραστή της.

Ακόμη, η Φρανσουάζ Ντε Σόουζα Ολιβέιρα αποκάλυψε πως γνώρισε τον 29χρονο αστυνομικό πριν από έξι μήνες και από τότε οι δυο τους είχαν ερωτική σχέση. Η ίδια πρόσθεσε ότι ο Sérgio Gomes Moreira Filho ζήλευε τον άντρα της και αυτός ήταν ο λόγος που ο αστυνομικός αποφάσισε να δολοφονήσει τον Έλληνα πρέσβη.

Εξάλλου, η γυναίκα του διπλωμάτη έκανε γνωστό ότι ένας τσακωμός της με τον Κυριάκο Αμοιρίδη στάθηκε η αιτία ώστε να βρεθεί στο σπίτι του ζευγαριού ο 29χρονος αστυνομικός. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση