GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις

Γράφει η Νάντια Μασσαχού Η αλυσίδα καταστημάτων Era nuts, φροντίζει για ακόμα μια φορά να μας θυμίσει πόσο «καλομαθαίνει» το κοινό της...


Γράφει η Νάντια Μασσαχού
Η αλυσίδα καταστημάτων Era nuts, φροντίζει για ακόμα μια φορά να μας θυμίσει πόσο «καλομαθαίνει» το κοινό της και πόσο updated είναι.
Μπορεί η τεράστια ποικιλία σε, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, βότανα και μπαχαρικά, special nuts, sweet nuts, μπάρες δημητριακών, σοκολάτες, λουκούμια και πολλά ακόμη προϊόντα που αναβαθμίζουν την διατροφή μας, να παίζει εδώ πρωταγωνιστικό ρόλο, ωστόσο δεν λείπουν οι εορταστικές εκπλήξεις.
Έτσι φέτος, στα καταστήματα Era nuts στο Ψυχικό, στο Κολωνάκι αλλά και στο e-shop, για όσους είναι πιο μακριά, θα βρείτε Χριστουγεννιάτικα προϊόντα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.
- Όμορφες και λαχταριστές σοκολατένιες Χριστουγεννιάτικες φιγούρες από το Βέλγιο.
Ταρανδάκια, Αϊ Βασίληδες, Gingerbread είναι λίγα από τα σχέδια που σας περιμένουν στα Εra nuts για να τα γευτείτε εσείς ή για να τα προσφέρετε αγαπημένους σας. H τιμή τους ξεκινάει από €4,5.

- Nόστιμα και αφράτα panettone της ιστορικής ιταλικής εταιρείας Fiasconaro.

Το πιο διάσημο Ιταλικό Χριστουγεννιάτικο γλυκό έρχεται στα Era σε τρείς παραλλαγές: το κλασσικό panettone  με σταφίδες και γλασαρισμένα φρούτα για τους παραδοσιακούς, panettone με κομμάτια bitter σοκολάτας για τους λάτρεις της σοκολάτας και για εκείνους που θέλουν να γνωρίζουν νέες γεύσεις panettone με φρούτα δάσους και επικάλυψη λευκή σοκολάτα. Η τιμή τους είναι €17.90.
- Η ομάδα των Εra σχεδίασε το δικό της γούρι, για να σας φέρει τύχη αλλά και ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους που θα θέσετε τη νέα χρονιά. Είναι ένα ξεχωριστό γούρι για το λαιμό σε δυο χρώματα ροζ χρυσό ή μαύρο. Η τιμή του είναι στα €25.


Πληροφορίες
Όμηρου 2, Ψυχικό, τηλ.  211 4076506, Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Κολωνάκι, τηλ.  211 4112832
www.eranuts.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση