GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπακογιάννη: Το παιχνίδι του Σόιμπλε το έπαιξε ο κ. Τσίπρας

Στην πορεία της διαπραγμάτευσης και στην τοποθέτηση του Νίκου Ξυδάκη ότι πρέπει οι πολιτικές δυνάμεις να συνεννοηθούν ενώπιον του πολιτ...


Στην πορεία της διαπραγμάτευσης και στην τοποθέτηση του Νίκου Ξυδάκη ότι πρέπει οι πολιτικές δυνάμεις να συνεννοηθούν ενώπιον του πολιτικού εκβιασμού του κ. Σόιμπλε αναφέρθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη..
«Τη βρίσκω πάρα πολύ ενδιαφέρουσα τη θέση του κ. Ξυδάκη. Έχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ότι κάθε φορά που η κυβέρνηση φτάνει στο αμήν όπου έχει προχωρήσει και έχει κάνει όλα αυτά τα οποία έχει κάνει τα οποία θέτουν σε κίνδυνο την εικόνα της χώρας, την οικονομία, την πορεία, καταλήγει στην αξιωματική αντιπολίτευση, την οποία κατά τα άλλα υβρίζει και στα υπόλοιπα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης για να ζητήσει στήριξη και βοήθεια», τόνισε χαρακτηριστικά η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ.
Και πρόσθεσε: «Αυτό θα μπορούσε να το είχε κάνει ο κ. Τσίπρας πράγματι, σε διάφορες φάσεις, από την ημέρα που εξελέγη μέχρι και όταν παρουσιαστήκαν τα προβλήματα στην εξωτερική πολιτική. Δεν το έκανε. Έκανε όλες τις μονομερείς ενέργειες και σήμερα που έχουμε φτάσει για άλλη μια φορά να είμαστε κολλημένοι στον τοίχο ζητεί την συμβολή της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εμείς εδώ είμαστε. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τις αρχές μας και τις αξίες μας. Οτιδήποτε αφορά το εθνικό, το πατριωτικό συμφέρον θα είμαστε παρόντες, αλλά να μην θεωρεί και η κυβέρνηση ότι θα είμαστε βοηθοί σκηνοθέτες στο έργο του παραλόγου. Αυτό βεβαίως η ΝΔ δεν θα το κάνει».
Η κ. Μπακογιάννη σημείωσε: «Ποιος έπαιξε το παιχνίδι του Σόιμπλε; Το παιχνίδι του Σόιμπλε το έπαιξε ο κ. Τσίπρας. Ο κ. Σόιμπλε ζήτησε να βάλει ο κ. Τσίπρας την υπογραφή του, και την έβαλε μεγαλοπρεπώς, κάτω από ένα κείμενο το οποίο λέει, ότι οποιεσδήποτε τέτοιου είδους ενέργειες όπως π.χ. να δώσει κάποια χρήματα θα τα κάνει κατόπιν συνεννόησης με τους θεσμούς. Αυτό ο κ. Τσίπρας το υπέγραψε, δεν το υπέγραψα εγώ. Ο κ. Τσίπρας μην τηρώντας την υπογραφή του παίζει το παιχνίδι του κ. Σόιμπλε. Είναι πολύ απλό».
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση