GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μελαχρινή μπάρμπι μας δείχνει τις ραγάδες της

Η βιομηχανία της μόδας έχει χώρο και για ένα ζουμερό κορίτσι, εκτός από τα αψεγάδιαστα μοντέλα όπως τις Gigi Hadid, Kendall Jenner, B...


Η βιομηχανία της μόδας έχει χώρο και για ένα ζουμερό κορίτσι, εκτός από τα αψεγάδιαστα μοντέλα όπως τις Gigi Hadid, Kendall Jenner, Bella Hadid...; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα, έχει ένα όνομα: Barbie Ferreira, μια μελαχρινή μπάρμπι - το λέει και το όνομά της εξάλλου-, με χιλιάδες θαυμαστές και followers (τουλάχιστον 373.000), με καμπύλες, όμορφο πρόσωπο και τρομερή αυτοπεποίθηση.

Το 19χρονο μοντέλο έχει πρωταγωνιστήσει στη καμπάνια All Woman Project’s, ανήκει στο πρακτορείο Wilhelmina, είναι το κεντρικό πρόσωπο της εταιρείας εσωρούχων Aerie και ανεβάζει με καταιγιστικούς ρυθμούς εικόνες στα social media μέσω των οποίων θέλει να υπογραμμίσει την ανάγκη διαφορετικότητας και να προτρέψει τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους. 

Πρόσφατα, ανέβασε μια φωτογραφία της στην οποία ποζάρει και δείχνει τις ραγάδες του σώματός της. Μια τολμηρή κίνηση που έλαβε πολλά likes. 



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση