GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάλογος Πολιτών με τον Επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο

Διάλογος Πολιτών με τον Ευρωπαίο Επίτροπο, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο Θεσσαλονίκη, Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 Η Αντιπροσωπεία της Ευρω...


Διάλογος Πολιτών με τον Ευρωπαίο Επίτροπο, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο

Θεσσαλονίκη, Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργανώνει «Διάλογο με τους Πολίτες» με τον Ευρωπαίο Επίτροπο, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, αρμόδιο για τη μετανάστευση, τις εσωτερικές υποθέσεις και την ιθαγένεια, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 17:00, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στη Θεσσαλονίκη, με θέμα «Προσφυγικό – Ασφάλεια: Ευρωπαϊκές Προκλήσεις».

O Επίτροπος κ. Αβραμόπουλος αναμένεται να απαντήσει σε ερωτήσεις αναφορικά με τη Συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας, την προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ, τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης στις περιοχές που δέχονται τις μεγαλύτερες πιέσεις, τα προγράμματα μετεγκατάστασης και επανεγκατάστασης προσφύγων, καθώς και θέματα ασφάλειας.
Ο Διάλογος θα μεταδοθεί ζωντανά, διαδικτυακάμέσω της ιστοσελίδας www.europeforall.gr.
Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο διάλογο με δικές τους ερωτήσεις χρησιμοποιώντας το hashtag#EUdialogues.
Επιπλέον, όλα τα Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης (εκτός από τα 2 κέντρα στη Θεσσαλονίκη) θα είναι ανοιχτά στο κοινό για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Διάλογο που θα αναμεταδίδεται ζωντανά και να υποβάλλουν ερωτήματα.
Τη συζήτηση θα συντονίσει η Δημοσιογράφος κυρία Έλενα Παπαδημητρίου.
Περισσότερες πληροφορίες
Οι «Διάλογοι με τους Πολίτες» διοργανώνονται με τη μορφή δημόσιων συζητήσεων σε όλη την ΕΕ. Στα πλαίσια των «Διαλόγων» οι Ευρωπαίοι Επίτροποι απαντούν σε ερωτήσεις πολιτών για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα  σημαντικότερα προβλήματα της Ένωσης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

http://ec.europa.eu/citizens-dialogues/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση