GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Ακινητοποιημένο φορτηγό στον Κηφισό

Αυξημένη κίνηση παρουσιάζουν κεντρικές οδοί της Αττικής αυτή την ώρα, ενώ νωρίς το πρωί ένα φορτηγό ακινητοποιήθηκε στον Κηφισό, στο ύψος...


Αυξημένη κίνηση παρουσιάζουν κεντρικές οδοί της Αττικής αυτή την ώρα, ενώ νωρίς το πρωί ένα φορτηγό ακινητοποιήθηκε στον Κηφισό, στο ύψος της Λυκόβρυσης.

Από νωρίς το πρωί σημειώνονται σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα στην κάθοδο του Κηφισού, από Κηφισιά μέχρι Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς ακινητοποιήθηκε φορτηγό στο ύψος της Λυκόβρυσης.

Χαμηλές ταχύτητες και στην άνοδο του Κηφισού, από Ρέντη μέχρι ΚΤΕΛ και από Αχαρνών μέχρι Μεταμόρφωση, ενώ σοβαρά προβλήματα παρουσιάζονται και στην κάθοδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας,  λόγω τροχαίου που σημειώθηκε νωρίς το πρωί.

Αυξημένη κίνηση και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας, την κάθοδο της Μεσογείων, την Ποσειδώνος, την περιφερειακή Υμηττού και τους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Κυκλοφοριακή Συμφόρηση: Κάθοδος Μεσογείων (ΕΡΤ), Άνοδος Βασ. Σοφίας (Πολεμικό Μουσείο), Κάθοδος Βασ. Σοφίας (Σύνταγμα), Φειδιππίδου προς Μιχαλ/πούλου, Αχαρνών προς Κέντρο (Στρ/γού Καλλάρη), Πειραιάς από Λιμάνι (Κόνωνος).

Δυσκολίες στην κίνηση των οχημάτων: Άνοδος ΕΟ (3 Γέφυρες), Κάθοδος ΕΟ (Λένορμαν), Άνοδος Βουλ/μένης (Βούλα, Ηλιούπολη, Δάφνη), Κάθοδος Βουλ/μένης (Άλιμος), Κέντρο (Αμαλίας Προς Σύνταγμα, Πανεπιστημίου), Άνοδος Κηφισίας (Πανόρμου), Κάθοδος Κηφισίας (Πανόρμου), Κάθοδος Μεσογείων (Αμπελόκηποι), Κάθοδος Αλεξάνδρας, Άνοδος Βασ. Σοφίας (Χίλτον), Κάθοδος Βασ. Σοφίας (Μ. Μουσικής), Φειδιππίδου προς Βασ. Σοφίας, Πειραιάς προς Λιμάνι (Μικράς Ασίας, Αλιπέδου).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση