GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνετρίβη αεροπλάνο στο Πακιστάν - Κανείς επιζών

Μια πτήση εσωτερικού της Pakistan International Airlines που μετάφερε περισσότερους από 40 ανθρώπους συνετρίβη την Τετάρτη, ενώ πετούσε...


Μια πτήση εσωτερικού της Pakistan International Airlines που μετάφερε περισσότερους από 40 ανθρώπους συνετρίβη την Τετάρτη, ενώ πετούσε από την βόρεια πόλη του Τσιτράλ, προς το Ισλαμαμπάντ.
Τα δίκτυα Geo News και Dawn News μετέδωσαν ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν 47 άνθρωποι, επιβάτες και πλήρωμα ενώ τοπικός αξιωματούχος που μετέβη στο σημείο της συντριβής δήλωσε ότι δεν υπάρχουν επιζώντες.
Ο εθνικός αερομεταφορέας επιβεβαίωσε ότι η πτήση PK-661 είχε χάσει την επαφή με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας την Τετάρτη το απόγευμα και στη συνέχεια κατέπεσε έξω από την πόλη Χαβέλια, στην επαρχία Khyber-Pakhtunkhwa.
"Όλα τα πτώματα έχουν καεί σε σημείο που δεν αναγνωρίζονται. Τα συντρίμμια είναι διάσπαρτα στην πλαγιά του βουνού" δήλωσε ο Ταζ Μοχάμεντ Χαν, κυβερνητικός αξιωματούχος  της πόλης Χαβέλια στο Reuters.
Ήδη, 21 σοροί έχουν περισυλλεγεί από το σημείο της συντριβής.
Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ο Πακιστανός πρώην ποπ σταρ Junaid Jamshed ή αλλιώς Dil Dil και νυν ιεροκύρηκας του Ισλάμ, διάσημος στη χώρα του.

Στο σημείο βρίσκονται διασώστες και ειδικοί ερευνητές.
Τα αίτια της αεροπορικής τραγωδίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.
Τα αεροπορικά δυστυχήματα δεν είναι ασυνήθιστα στο Πακιστάν και τα πρότυπα ασφαλείας συχνά επικρίνονται.
Το 2010, ένα επιβατικό αεροπλάνο συνετρίβη εξαιτίας βαριάς βροχόπτωσης κοντά στο Ισλαμαμπάντ, σκοτώνοντας όλους τους 152 επιβαίνοντες. Δύο χρόνια αργότερα, ένα αεροπλάνο ιδιωτικής πακιστανικής εταιρείας, με 127 επιβαίνοντες, συνετρίβη κοντά στο Ισλαμαμπάντ, χωρίς επιζώντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση