GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φίλος του Τζορτζ Μάικλ αποκαλύπτει: Τον κατέστρεψαν τα ναρκωτικά

Σε αποκαλύψεις σχετικά με τον Τζορτζ Μάικλ προχώρησε ένας κοντινός του φίλος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η εύκολη πρόσβαση στις ναρκωτικές ...


Σε αποκαλύψεις σχετικά με τον Τζορτζ Μάικλ προχώρησε ένας κοντινός του φίλος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η εύκολη πρόσβαση στις ναρκωτικές ουσίες κατέστρεψε τη ζωή του.

Ο Γκάρι Φάροου, «γκουρού» στον τομέα των δημοσίων σχέσεων, δήλωσε ότι ο Μάικλ το τελευταίο διάστημα είχε τεράστιο πρόβλημα εθισμού στα ναρκωτικά και έδινε μάχη για να αποτοξινωθεί.

Όπως είναι γνωστό ο διάσημος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 53 ετών ανήμερα τα Χριστούγεννα στο σπίτι του στο Οξφορντσάιρ. Ο πρώην μάνατζερ του Μάικλ Λίπμαν ανακοίνωσε ότι πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια.

Ο Γκάρι Φάροου δήλωσε στην Sun: «Πιστεύω ότι η εύκολη πρόσβαση στα ναρκωτικά του δημιούργησε μεγάλα προβλήματα. Θεωρούσα ότι ο Τζορτζ ήταν πολύ έξυπνος για να μπλέξει με απαγορευμένες ουσίες. Αυτή την αρρώστια είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις». 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση