GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Τούρκοι συλλαμβάνουν ασταμάτητα Κούρδους μετά τη τρομοκρατική επίθεση

Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε 45 επαρχιακούς αξιωματούχους του φιλοκουρδικού Λαϊκού Δημοκρατικού Κόμματος (HDP), σχετικά με υποψίες γ...


Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε 45 επαρχιακούς αξιωματούχους του φιλοκουρδικού Λαϊκού Δημοκρατικού Κόμματος (HDP), σχετικά με υποψίες για πιθανές διασυνδέσεις τους, με αντάρτες του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK), μεταδίδουν σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ.

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν μετά την ανάληψη χθες της ευθύνης, για τη διπλή βομβιστική επίθεση που έγινε το Σάββατο το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη, από οργάνωση που είναι παρακλάδι του PKK. Από τις δύο βομβιστικές επιθέσεις σκοτώθηκαν 38 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 155, έξω από αθλητικό στάδιο.

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις για τις παραπάνω συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα με τη συμμετοχή 500 αστυνομικών και την υποστήριξη θωρακισμένων οχημάτων, αλλά κι ενός ελικοπτέρου.

Οι συλλήψεις έγιναν στα Άδανα (25) και στην Κωνσταντινούπολη (20).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση