GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΕΜΙΛ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Οι ήρωες ενός από τους καλύτερους συγγραφείς παιδικών βιβλίων στον κόσμο (Παγκόσμιο Βραβείο Λογοτεχνίας Χανς Κρίστιαν Άντερσεν) ζωντανεύ...


Οι ήρωες ενός από τους καλύτερους συγγραφείς παιδικών βιβλίων στον κόσμο (Παγκόσμιο Βραβείο Λογοτεχνίας Χανς Κρίστιαν Άντερσεν) ζωντανεύουν στη σκηνή σε μία διαδραστική και κεφάτη υπερπαραγωγή από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Το έργο ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μετά τον θρίαμβο που γνώρισε στο Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας.
Τη φανταστική αυτή περιπέτεια διασκευάζει υποδειγματικά η Μιμή Ντενίση. Η ευρηματική σκηνοθεσία του Λευτέρη Γιοβανίδη μαζί με το εξαιρετικό επιτελείο ηθοποιών με πρωταγωνιστές τον Αντώνη Λουδάρο, τη Ναταλία Δραγούμη, τη Νεφέλη Ορφανού, τον Ανδρέα Κωνσταντινίδη, τον Αλέξανδρο Καλπακίδη, στο ρόλο του Εμίλ, τον Γιώργο Μακρή και μια πλειάδα ηθοποιών δημιουργούν ένα γοητευτικό, τρυφερό σύνολο.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στις χορογραφίες της Ζωής Χατζηαντωνίου, καθώς η παράσταση έχει πολύ κέφι και χορό, στους φωτισμούς του Χρήστου Τζιόγκα, στα κοστούμια της Παναγιώτας Κοκκορού και στα εντυπωσιακά σκηνικά της Αθανασίας Σμαραγδή, που συνδυάζονται με τις εξίσου φαντασμαγορικές εικόνες και βίντεο του Νίκου Δημητριάδη. Η μεγάλη σκηνή της «Αντιγόνης» δίνει τον χώρο να ξεδιπλωθούν όλα αυτά και να μας προσφέρουν μια σφιχτή, καλοδουλεμένη και σπάνια παράσταση.
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

Τις καθημερινές για σχολεία. Σάββατο: 11:30 και Κυριακή: 11:30 & 14:45

Σχολικές παραστάσεις: 7€
Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 30 λεπτά (μαζί με το διάλειμμα)

Προπώληση εισιτηρίων:

Στο «ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος
Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.theatron254.gr

Τηλεφωνικά στο 212 254 0300 με χρέωση πιστωτικής κάρτας
Στο εκδοτήριο της Ticketservices - Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.viva.gr
Νέο trailer της παράστασης: https://www.youtube.com/watch?v=s6j4_6nuhaI
Αποσπάσματα από την παράσταση: https://we.tl/zZVY15QHis
Φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση: https://we.tl/7BIMtDfKqD

Μαρία Αυγέα
Τμήμα Επικοινωνίας
Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση