GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκρηξη με τραυματίες σε πόλη του Αφγανιστάν

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετηθεί στην άκρη δρόμου στην πόλη Κουντούζ, στα βόρεια του Αφγανιστάν μ...


Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετηθεί στην άκρη δρόμου στην πόλη Κουντούζ, στα βόρεια του Αφγανιστάν μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

Η Κουντούζ είναι πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας και βρίσκεται σε απόσταση 250 χλμ. βορείως της Καμπούλ. “Η βόμβα είχε τοποθετηθεί από τους αντάρτες σε δρόμο που βρίσκεται έξω από την πόλη Κουντούζ και εξερράγη όταν περνούσε από το σημείο το αυτοκίνητο ενός αστυνομικού διοικητή. Πρόκειται για τον Μοχάμεντ Καρίμ, ο οποίος δεν τραυματίστηκε,” δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Μαχφοζουλάχ Ακμπαρί.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο ίδιος, από την έκρηξη τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι που διέρχονταν από το σημείο. Η έκρηξη έγινε γύρω στις 09:00 το πρωί, τοπική ώρα.

Οι Ταλιμπάν που πραγματοποιούν επιθέσεις σε περιοχές της επαρχίας Κουντούζ, δεν έχουν αναλάβει ακόμη την ευθύνη της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση