GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ζόρια» στην Κέρκυρα για την ΑΕΚ

Δύσκολη αποστολή για την ΑΕΚ, η οποία μπορεί να επέστρεψε στις νίκες στο ματς με τον Πλατανιά αλλά και πάλι δεν ικανοποίησε. Μόνο εύκολ...


Δύσκολη αποστολή για την ΑΕΚ, η οποία μπορεί να επέστρεψε στις νίκες στο ματς με τον Πλατανιά αλλά και πάλι δεν ικανοποίησε. Μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει στην Κέρκυρα στις 19:30.
Οι Φαίακες έχουν δημιουργήσει αήττητο σερί τεσσάρων επίσημων αγώνων.  Δύσκολα θα προκύψουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα καθώς το δίδυμο Ιωάννου – Βενέτη μαζί με τον Σπίνουλα ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά σε ρόλους στόπερ και δεξιού μπακ αντίστοιχα. Αντιθέτως, δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Ζορμπάς και ο ανέτοιμος Ντιόγκο.
Αναλυτικά η αποστολή: Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Σπίνουλας, Αντιλέχου, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης, Ιωάννου, Νίκιτς, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Ζαραδούκας, Κόντος, Ντουαλά, Επστάιν, Αρναρέλλης, Τουράμ, Γεωργίου, Γεωργακόπουλος.
Η ΑΕΚ έχει και πάλι αγωνιστικά προβλήματα αν και ο Ζοσέ Μοράις υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του πολύτιμου Τσιγκρίνσκι που θα πλαισιώσει τον Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας. Δεν υπολογίζονται οι Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Βάργκας, Ντίας και Πλατέλλας –άπαντες- λόγω διάφορων προβλημάτων τραυματισμού.
Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Σιμόες, Ζόριτς, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Ροντρίγκες, Τσέλιος, Αλμέιδα, Πέκχαρτ και Αραβίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση